OSUMNJIČENI KOKANOVIĆ IZ PRITVORA PREBAČEN U BOLNICU! Izvršio napad u kojem je ubio policijskog inspektora Nenada Markovića!

Autor:

Svet

06.10.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je kratko boravio u bolnici, precizni detalji o prirodi povreda i okolnostima pod kojima su se dogodile još nisu poznati.

OSUMNJIČENI KOKANOVIĆ IZ PRITVORA PREBAČEN U BOLNICU! Izvršio napad u kojem je ubio policijskog inspektora Nenada Markovića!

Foto: MUP RS, youtube.com/RTRS vijesti

U bijeljinsku bolnicu, pre dva dana, hitno je dovezen Nikola Kokanović, osumnjičeni za ubistvo policijskog službenika Nenada Markovića u Bijeljini. Prema dostupnim informacijama, Kokanović je prebačen iz pritvorske ćelije zbog povreda, koje je navodno zadobio tokom svog pritvaranja.

Iako je kratko boravio u bolnici, precizni detalji o prirodi povreda i okolnostima pod kojima su se dogodile još nisu poznati. Službenici nadležnih institucija istražuju ovaj incident kako bi utvrdili tačne okolnosti i stepen povreda koje je Kokanović pretrpeo.

Podsetimo se da je Nikola Kokanović, pre samo pet dana, bio u centru pažnje kada je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Bijeljini izvršio napad u kojem je ubio policijskog inspektora Nenada Markovića. Pored Kokanovića, uhapšene su još tri osobe koje su bile navodni saučesnici u ovom zločinu.

Ovo ubistvo je izazvalo veliku zabrinutost i potreslo lokalnu zajednicu, dok su vlasti brzo reagovale kako bi uhvatile i privedle pravdi sve odgovorne za ovu tragediju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading