LUKSUZ NA SVE STRANE: Kod Darka Šarića i članova njegove grupe nađeni skupoceni predmeti, najzanimljiviji je vozni park - isplivali novi detalji na suđenju!

Autor:

Hronika

25.09.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pretresima Šarićeve vile policija je privremeno oduzela mnoge luskuzne predmete i automobile.

LUKSUZ NA SVE STRANE: Kod Darka Šarića i članova njegove grupe nađeni skupoceni predmeti, najzanimljiviji je vozni park - isplivali novi detalji na suđenju!

Foto: Tanjug

Darko Šarić

Suđenje Darku Šariću i njegovoj grupi za planiranje ubistva Nebojše Joksovića, ključnog svedoka saradnika u postupku protiv Šarića za međunarodni šverc kokaina, nastavilo se jutros u Višem sudu u Beogradu.

Ovaj slučaj se zasniva na porukama sa "Skaj" aplikacije za šifrovanu komunikaciju, koju je Šarić navodno koristio tokom 2020, iako se tada nalazio u pritvoru u Beogradu.

Posle izjašnjenja optuženih da nisu krivi  na prvim ročištima u avgustu,  danas je izvode pisani dokazi.  

Šariću iz vile policija odnela 13.000 evra i iz garaže odvezli "BMW X6" i "Audi A8"

Branioci Darka Šarića tvrde da su dokazi nezakoniti, prvenstveno jer je pretres njegove kuće u ulici Baja Pivljanina počeo pre dolaska advokata. 

U pretresima Šarićeve vile policija je privremeno oduzela 12.755, računare, satove i mnogo drugih dragocenosti, kao i luksuzne automobile " BMW x6" i "Audi A8". 

U izvođenju pisanih dokaza je isčitana i dokumentacija vezana za oduzete predmete od advokata Dejana Lazarevića koji negoduje u startu i najavljuje primedbe povodom svega.

- Kod mene su pretresi vršeni na dve lokacije, u stanu u ulici Rajka Grasine, gde nisu nađeni nikakvi predmeti koji bi ukazivali na vršenje kribvičnih dela, kao i u ulici Slavka Ćuruvije, gde ističem da to nije stambeni prostor, tu mi je kancelarija. Oduzeti su mi registratori oko 80 njih, fotografisani su i snimani i posle dva meseca su mi vraćani,  što se nikada nije desilo ni jednom advokatu - rekao je Lazarević. 

On je opet istakao da je ponosan na zastupanje Darka Šarića.

- Radio sam časno i pošteno i sa osobitim zadovoljstvom zastupao Darka Šarića - kazao je advokat Dejan Lazarević. 

I od drugih uhapšenih i onih koji su u bekstvu nađeno je mnogo luksuznih predmeta, automobila, preskupih satova, vozila i novca, na primer kod Danila Odovića je pronađeno 10.000 evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading