KOLEGI PUCAO U GLAVU ZBOG BAKŠIŠA! Krvavi obračun konobara u NOVOPAZARSKOJ BANJI!

Autor:

Hronika

15.09.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko M. (23) uhapšen pošto je hicem iz očevog pištolja teško ranio Tarika H. (21).

KOLEGI PUCAO U GLAVU ZBOG BAKŠIŠA! Krvavi obračun konobara u NOVOPAZARSKOJ BANJI!

Foto: Tanjug/Emir Kapetanović

Veljko M. (23) ispalio je dva hica u četvrtak oko 19.45 u kolegu konobara Tarika H. (21) i teško ga ranio u glavu. Obračun se odigrao ispred hotela u Novopazarskoj banji, a Veljko je pucao iz očevog pištolja. Uhapšen je odmah posle obračuna, a ranjeni Tarik je zbog ozbiljnosti povreda prebačen u bolnicu u Kragujevcu.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv sukoba dvojice mladića su nerašćišćeni računi oko bakšiša.

Novopazarci su nam rekli da se Veljko i Tarik znaju duži niz godina i već su imali nesuglasica, ali su, uprkos tome, dobili posao u istom hotelskom restoranu.

Kako su za Sprski telegraf ispričali meštani koje žive u blizini hotela, pucnjavi je prethodila prepirka.

- Čuo sam da je taj dan bilo otvaranje hotela i da je veče pre nesrećnog događaja tu pevala jedna estradna umetnica. Kako pričaju, bilo je para od bakšiša, ali kažu da napadnuti mladić nije lepo prebrojao i raspodelio novac od bakšiša s kolegom. On mu je navodno rekao da nije u redu koliki deo je njemu dao i tada su se posvađali. Sve se desilo u minutu, začuo se pucanj, kako su mi rekli, i onda se na licu mesta pojavila policija i Hitna pomoć, koja je prevezla ranjenog, a uhapsila Veljka - objašnjava naš sagovornik.

Foto: Tanjug/Emir Kapetanović

 

Veljkove komšije kažu da je on fin mladić, da ne znaju šta se tačno desilo i da potiče iz skladne porodice, koja je veoma cenjena u Novom Pazaru.

- Ne znam šta je posredi i šta se desilo. Znam da je njegova porodica časna, otac mu radi u sudu, kao i tetka. On odavno radi da zaradi svoj dinar i veoma je vredan dečko, nije mi poznat kao nasilnik. Uvek kada sam ga video, uredno bi me pozdravio. Kako je uzeo pištolj i zašto je zapucao, verujte, nije mi poznato - naveo je drugi meštanin.

U Veljkovoj porodici kažu da ne znaju šta se tačno dogodilo.

- Sigurno ga nije upucao zbog bakšiša, to su neistine. Ne znamo kako je uzeo pištolj i zašto je uopšte zapucao iz njega - rekli su nam.

I za Tarika meštani kažu da je mladić na mestu, vredan i da sigurno ne bi prevario nikog, a komoli kolegu u podeli novca.

- On će pre da pomogne nego da učini zlo nekome - rekao nam je jedan od komšija njegove porodice.

Tarik je prvo primljen u novopazarsku bolnicu, ali usled zadobijenih povreda hitno je transportovan na odeljenje neurohirurgije KC Kragujevac. On je pri svesti i trenutno stabilnih vitalnih parametara.

- Nakon što smo uradili skener glave i dodatne preglede ustanovili smo da su povrede ozbiljnije nego što smo prvobitno mislili. Rezultati skenera pokazali su da je deo metka ostao u glavi - saopštili su iz novopazarske bolnice.

Veljko M. tereti se za ubistvo u pokušaju i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prijava i protiv oca

Policija u Novom Pazaru saopštila je da je podnela krivičnu prijavu protiv oca (50) napadača zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading