TUČA ISPRED MEDICINSKE ŠKOLE! Učenik sa teškim povredama glave hitno prevezen u bolnicu!

Autor:

Hronika

08.09.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident je izbio danas ispred Medicinske škole u Novom Pazaru, jedan učenik je hospitalizovan sa teškim povredama, dok je drugi priveden u policiju.

TUČA ISPRED MEDICINSKE ŠKOLE! Učenik sa teškim povredama glave hitno prevezen u bolnicu!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

U centru Novog Pazara danas je došlo do incidenta ispred Medicinske škole, kada su se tokom nastave dva učenika sukobila u dvorištu škole.

Kako očevici prenoce, jedan od njih je toliko bio agresivan da je bilo nemoguće za učenike i profesore da ih rastave i prekinu tuču, prenosi Sandžak Danas.

Drugi je teško povrežen i sa povredom glave je hitno prebačen u Opštu bolnicu Novi Pazar.

Policija je odmah reagovala, i učenik koji je izazvao incident je sa lisicama odveden u policijsku stanicu na dalje ispitivanje.

Direktorka Medicinske škole, Šerifa Preljević, zajedno s policajcem zaduženim za školu, nalazi se na mestu događaja i daje izjavu medijima. Razlozi sukoba nisu poznati još uvek, a istraga je u toku.Očekuje se službeno saopštenje škole i nadležnih nakon što se prikupe sve bitne informacije.

Mole se svi svedoci da se jave lokalnoj policiji s informacijama koje bi mogle da pomognu u rasvetljavanju ovog tragičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading