GUŽVE U ZEMUNU, MOSTOVI JEDVA PROHODNI! Lančani udes izazvao kolaps u saobraćaju - evo gde je najkritičnije!

Autor:

Hronika

08.09.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udes se dogodio rano jutros i izazvao je zastoje u pravcu grada.

GUŽVE U ZEMUNU, MOSTOVI JEDVA PROHODNI! Lančani udes izazvao kolaps u saobraćaju - evo gde je najkritičnije!

Foto: Republika/M. JOVANOVIĆ

Jutro na ulicama Beograda započelo je mirno, ali je neočekivani lančani sudar na Zrenjanskom putu dramatično promenio tok događaja.

Udes se dogodio rano jutros i izazvao je zastoje u pravcu grada. Vozači su se suočili s problemima u saobraćaju zbog ovog nezgode, a lokalne vlasti brzo su reagovale kako bi se situacija rešila.

Iz kompanije Pink taksi obavestili su građane da će zbog nesreće biti gužvi i zastoja u pravcu grada. Ovo je izazvalo dodatne izazove za ljude koji su kretali na posao ili druge dnevne obaveze.

Takođe, dodatni faktor koji je uticao na saobraćajnu situaciju bio je i planirani radovi u glavnoj ulici u Zemunu, koji su doveli do manjih gužvi i otežanog kretanja.

Iako su se pojavile ove nevolje, važno je napomenuti da se saobraćaj u drugim delovima grada odvijao bez većih problema i zastoja.

Vozači i građani Beograda pozvani su na dodatnu pažnju i strpljenje dok se saobraćajna situacija ne normalizuje. Takođe, savetuje se praćenje lokalnih vesti i informacija kako bi se izbegle potencijalne gužve i skratilo vreme provedeno u saobraćaju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading