MAJKA NASILNIKA IZ BARIČA TVRDI DA JE IZ NJIHOVE KUĆE PRETUČENA DEVOJKA IZAŠLA NASMEJANA: " Nije imala modrice ili bilo kakve druge povrede"

Autor:

Hronika

07.09.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretučena devojka bila u vezi sa Nemanjom G. mesec dana.

MAJKA NASILNIKA IZ BARIČA TVRDI DA JE IZ NJIHOVE KUĆE PRETUČENA DEVOJKA IZAŠLA NASMEJANA: " Nije imala modrice ili bilo kakve druge povrede"

Foto: Printscreen/drustvene mreze

Majka Nemanje G. (41) iz Bariča, osumnjičenog za otmicu i četvorodnevno brutalno iživljavanje nad A. M. (36), demantovala je da je devojka iz Zemuna izašla iz njihovog zajedničkog domaćinstva povređena.

Naprotiv, kako je rekla, bila je kod njih u poseti nekoliko dana nakon čega je izašla "sa osmehom", piše Informer!

Koliko je meni poznato, moj sin i A. M. su u vezi već nekih mesec dana. Došla je kod nas u posetu i sve je bilo u redu. Ništa neobično nisam čula, nikakve krike ili jauke. Čak je jedno veče kuvala za nas. Bila je nekoliko dana kod nas u gostima i jedno jutro, kad se probudila, pozdravila se sa mnom i izašla sa osmehom. Nije imala modrice ili bilo kakve druge povrede na sebi, to tvrdim odgovorno - izjavila je Ljiljana G za Informer.

Na pitanje da li je upoznata da njen sin ima za sobom kriminalnu prošlost, ona je neodređeno odgovorila. Takođe joj nije jasno zbog čega je Nemanja sada uhapšen (?!)

Pripadnici policije su jedno jutro došli kod nas i uhapsili ga, bez objašnjenja. Zaista ne znam šta se desilo - dodala je majka osumnjičenog, čija se kuća nalazi u istom dvorišštu pored sinovljeve, za Informer.

Poslednjom krivičnom prijavom tereti se za otmicu i nanošenje teških povreda na štetu A. M. nad kojom se, navodno, na najstrašnije načine četiri dana iživljavao u svojoj kući, zbog čega joj je odstranjena slezina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading