RODITELJIMA NASILNICIMA ODREĐEN PRITVOR! Majka i otac pretukli sedmogodišnju ćerku - ceo Barič u NEVERICI!

Autor:

Hronika

06.09.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo pritvor za oboje, koji je sud prihvatio.

RODITELJIMA NASILNICIMA ODREĐEN PRITVOR! Majka i otac pretukli sedmogodišnju ćerku - ceo Barič u NEVERICI!

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Osnovni sud u Obrenovcu je, nakon saslušanja, odredio pritvor do 30 dana za D.S. (44) i I.M. (31) iz Bariča zbog sumnje da su u svojoj porodičnoj kući zlostavljali svoju sedmogodišnju ćerku.

Ova nesrećna situacija je došla do javnosti nakon što je policija privela oca i majku i odredila im zadržavanje na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo pritvor za oboje, koji je sud prihvatio. Tokom istrage, planira se obavljanje veštačenja i prikupljanje dodatnih dokaza.

Prema nezvaničnim izvorima, otac i majka se sumnjiče da su fizički zlostavljali svoju sedmogodišnju ćerku, nanoseći joj lake telesne povrede udarcima u glavu i telo.

Sedmogodišnjoj devojčici je pružena medicinska pomoć na Institutu za majku i dete. Nakon incidenta, brigu o njenom dobrobiti preuzeo je centar za socijalni rad Go Obrenovac.

Podaci pokazuju da roditelji nisu ranije bili osuđivani, a u porodici nije bilo prijava nasilja prema deci pre ovog incidenta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading