LAGAO DA JE SRČANI BOLESNIK, PA SE UPUCAO U GRUDI! Novi detalji užasa u Šidu, pred policajcima pokušao da se ubije!

Autor:

Hronika

05.09.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac pokušao da se ubije pištoljem za svinje.

LAGAO DA JE SRČANI BOLESNIK, PA SE UPUCAO U GRUDI! Novi detalji užasa u Šidu, pred policajcima pokušao da se ubije!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Protiv S.K. iz Šida koji se sinoć upucao pištoljem za svinje pred policajcima koji su u njegov dom došli zbog prijave nasilja u porodici, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

On je navodno pod dejstvom alkohola verbalno i fizički napao suprugu i naneo joj lake telesne povrede, a kada se policija pojavila na njegovim vratima nije želeo da sarađuje.

- S.K. je nakon što su mu policajci saopštili da će ga privesti u policijsku stanicu rekao da je srčani bolesnik te je pod izgovorom da mora uzeti lekove otišao do ormara iz kog je izvadio pištolj za omamljivanje stoke i pucao sebi u grudi - priča za "Blic" izvor upoznat sa tokom istrage.

Na lice mesta je odmah stigla ekipa Hitne pomoći koja je S.K. prebacila u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

- Pacijent je primljen jutros oko 3 sata u svesnom stanju i bio je komunikativan i orjentisan. Urađena mu je CT dijagnostika grudnog koša i ustanovljeno je da je dobio povrede u predelu grudne kosti. Transportovan je u Odeljenje grudne hirurgije u Institut za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading