OTKRIVEN IDENTITET STRADALE PORODICE U PRNJAVORU! Najmlađe dete imalo samo sedam godina - sve žrtve su bili državljani Srbije!

Autor:

Hronika

29.08.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve žrtve su bili državljani Srbije.

OTKRIVEN IDENTITET STRADALE PORODICE U PRNJAVORU! Najmlađe dete imalo samo sedam godina - sve žrtve su bili državljani Srbije!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, ST/Petar Divac, Profimedia

Identitet svih žrtava koje su stradale u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora je utvrđen.

Sve žrtve su bili državljani Srbije. U nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Prnjavor-Derventa u mestu Štrbci, poginule su četiri osobe koje su se nalazile u vozilu marke Peugeot. Žrtve su:

- Aleksandar J. (19) iz Mačvanske Mitrovice

- Vidosava J. (49) iz Klenka - Ruma
- Dejan J.(23) iz Mačvanske Mitrovice
- Dete (7) iz Mačvanske Mitrovice

Nesreća se dogodila oko 20:30 časova, a sudarila su se dva vozila, Peugeot i Passat. Peugeot je bio pod vođstvom državljanina Srbije, dok je Passat vozio Boban Đekić (26) iz Prnjavora.

Ova tragedija je ostavila dubok trag i izazvala tugu u zajednici. Istraga će verovatno nastaviti da se bavi uzrocima ove saobraćajne nesreće kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti i eventualna odgovornost.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading