ISPOVEST RADMILE KOJA JE PRONAĐENA POLUGOLA I VEZANA: Suprug je pronašao u podrumu porodične kuće!

Autor:

Hronika

20.08.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki su se odmah odselili iz sela sa strahom za vlastitu sigurnost.

ISPOVEST RADMILE KOJA JE PRONAĐENA POLUGOLA I VEZANA: Suprug je pronašao u podrumu porodične kuće!

Foto: Youtube.com/Dnevni Avaz

Radmila Simić iz sela Tumare kod Lukavca napadnuta je protekle sedmice. Ovo povratničko selo prije rata u BiH brojalo je oko 700 stanovnika. Danas ih nema stotinjak. Ovo što se Radmili dogodilo unelo je nemir među meštane. Neki su se odmah odselili iz straha za vlastitu sigurnost.

Lupao na prozor

Radmila i njen suprug Vojo Simić prepričali su šta se dogodilo.

Čula sam da neko lupa prvo na prozor. Vojo nije bio kod kuće. Onda je počeo razvaljivati vrata. Zvala sam Voju da požuri kući  Videla sam muškarca, imao je crnu kapu na glavi i ja sam se onesvestila. Sedeće čega se sećam, kada sam došla sebi, jeste da su mi ruke vezane i da sam polugola na podu u kući – prepričala je Radmila Simić.

 

 

Njen muž Vojo kaže da se sada boje.

Ne znam, video sam da mi je neko bio u podrumu. Kada sam došao u kuću, vidio sam razvaljen prozor i Radmilu na podu. Pozvao sam Hitnu pomoć i policiju – kazao je Vojo Simić.

Policija je ekspresno odradila posao. Uhapsila je napadača na Radmilu Simić iz Tumara i on je u petak predat nadležnom tužilaštvu. Ono što još brine meštane ovog sela jeste nestanak bake Jovanke Đurić. Ni traga ovoj jadnoj ženi, piše Avaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading