DVOJICA ZATVORENIKA POBEGLA IZ ZABELE!

Autor:

Hronika

18.08.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanredni inspekcijski nadzor utvrdiće okolnosti događaja, zbog kog će biti povećan stepen bezbednosti i u tom delu zatvora.

DVOJICA ZATVORENIKA POBEGLA IZ ZABELE!

Foto: google earth, shutterstock

Dva zatvorenika pobegla su iz Kazneno popravnog zavoda Požarevac - Zabela, saznaje Telegraf.rs.

Dvojica osuđenika N. S. i L. N. su, prema prvim informacijama, juče napustila krug zavoda u kom se nalaze radni pogoni, a potom, iskoristivši činjenicu da nisu obezbeđeni posle završetka obuke i povratka osuđenika u paviljone, pobegli iz zatvora.

Prema nezvaničnim informacijama, oba zatvorenika su osuđena za krađu i to jedan na šest, a drugi na tri i po godine zatvora.

Vanredni inspekcijski nadzor utvrdiće okolnosti događaja, zbog kog će biti povećan stepen bezbednosti i u tom delu zatvora, naveli su iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija za Telegraf.rs.

- Svaki eventualni propust biće najstrože sanksionisan jer sitem izvršenja čini više od 4.000 profesionalaca koji odgovorno rade svoj posao - dodaju iz Uprave.

Podsetimo, srpski državljanin pokušao je da pobegne iz zatvora u Zagrebu u aprilu mesecu ove godine, ali su ga u tome sprečili pravosudni policajci.

Prema pisanju medija, reč je o Filipu Obadoviću, državljaninu Srbije koji je nedavno uhapšen u zagrebačkom naselju Špansko po poternici Srbije zbog izdržavanja trogodišnje zatvorske kazne zbog trgovanja drogom.

On je pokušao da pobegne iz zatvora u Remetincu u Zagrebu dok je razgovarao sa svojim advokatom.

Zagrebački dnevnik navodi da je zatvorenik u jednom trenutku ustao, stolicom razbio prozorsko staklo i skočio s prvog sprata.

Tom prilikom se povredio, pa su ga pravosudni policajci brzo savladali i vratili u pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading