OPASNOST U SPUŽU: Robijaši Veljoviću pevali "IZAĐI ,MALA", policija na nogama

Autor: Republika

Svet

28.07.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruju se da iza onoga što su učinili maloletni prestupnici stoje pritvoreni pripadnici organizovanih kriminalnih grupa

OPASNOST U SPUŽU: Robijaši Veljoviću pevali "IZAĐI ,MALA", policija na nogama

Foto: Printscreen/Youtube/Al Jazerra Balkans

Nekoliko pritvorenih maloletnika uznemiravalo je Veselina Veljovića, nedavno uhapšenog bivšeg direktora Uprave policije u Crnoj Gori, dobacujući mu pogrdne reči iz svojih ćelija i sa kruga na kom šetaju, smeštenog tik ispod sobe uhapšenog direktora Uprave policije. Navodno, pevali su mu i pesmu "Izađi mala".

To su nezvanične informacije iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS).

- Službenici UIKS-a evidentirali su da su pritvorenog V.V. uznemiravala maloletna pritvorena lica, smeštena u odvojenim prostorijama od punoletnih pritvorenika, ali na istom spratu Istražnog zatvora na kome je i taj pritvorenik. Takođe, evidentirali su da su to činili tokom šetnje krugom. Nakon što su službenici to primetili, preduzeli su mere iz svoje nadležnosti - kazao je sagovornik iz te ustanove.

Isti izvor objasnio je da veruju da iza onoga što su učinili maloletni prestupnici, stoje pritvoreni pripadnici organizovanih kriminalnih grupa.

- Protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak, a videćemo da li će se tokom njega dokazati jesu li i po čijem nagovoru to činili - kazao je sagovornik “Vijesti”.

Foto: youtube.com/printscreen

Veselin Veljović

Veljović je smešten u prizemlju Istražnog zatvora, u jednokrevetnoj sobi.

Dugogodišnji direktor Uprave policije uhapšen je 24. jula na Žabljaku.

Lisice na ruke stavili su mu pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja, koji su postupali po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

To tužilaštvo tereti ga da je poverljivim informacijama pomagao šefu kriminalne organizacije Aleksandru Mrkiću da švercuje cigarete. Navodno, u transkriptima sa Skaja tužioci su pročitali da je Veljović javio Mrkiću da će policija pretresati prostorije Muja Nikočevića, čime mu je pričinio korist u nelegalnom poslu - švercu cigareta.

Sumnjiče ga za dva krivična dela - članstvo u kriminalnoj organizaciji i zloupotrebu službenog položaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading