NIZAMINI URLICI ODJEKUJU GRADAČCEM I DALJE! Stravična ispovest tetke kod koje se krila ledi krv u žilama: Vukao ju je, a ona me je molila za pomoć!

Autor:

Hronika

15.08.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tetka Nizame Hećimović otkrila kako je Nermin Sulejmanović oteo nesrećnu devojku i odveo je u vikendicu smrti.

NIZAMINI URLICI ODJEKUJU GRADAČCEM I DALJE! Stravična ispovest tetke kod koje se krila ledi krv u žilama: Vukao ju je, a ona me je molila za pomoć!

Foto: ST/D. KADIĆ, Facebook

Nizima Hećimović, Nermin Sulejmanović

Nizama Hećimović, brutalno ubijena devojka iz Gradačca koju je najpre krvnički pretukao, a onda u uživo prenosu na društvenoj mreži Instagram usmrio nevenčani suprug Nermin Sulejmanović, samo nekoliko dana pre tragedije pobegla je kod svoje tetke Zijade Vuković Pamuković, od koje ju je Sulejmanović i oteo.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Nizama Hećimović

Zijada je sada kroz suze govorila o Nizaminim poslednjim danima života, te kako kaže, tragediju koja ih je zadesila, nikada neće zaboraviti.

- Nermin je došao, dole je na putu auto parkirao. Na glavni ulaz nije mogao da uđe. Ispalio je nekoliko metaka. Nekako je uspeo da uđe u kuću i prislonio mi je pištolj na glavu, vičući: "Gde je?!" - počinje ona i dodaje da se kada je Nizama shvatila da je tu, sakrila u sobu brata Nedima, Zijadinog sina:

- Tu je ispalio metak, nije odmah mogao da uđe u sobu. Obišao je oko kuće. Ne sećam se da li je prozor bio otvoren. Uspeo je da razvali vrata i uđe u sobu u kojoj je bila Nizama. Mog Nedima je ranio u nogu i isterao ga napolje, ja sam sa sinom izašla, zvala policiju, plakala - prepričava Zijada.

Republika

Foto: Dnevni Avaz/ A.Bešić

Nizama Hećimović, sahrana

- Tu je bila vriska, drama, tukao ju je... Šakama je udarao, ja sam plakala, dozivala pomoć. Kada su izašli iz kuće, on je Nizamu vukao za kosu, e to nikada neću zaboraviti. Ona je stala nasred puta i plakala, pogledala je u mene i rekla mi: "Pomozi mi, tetka". Ja joj nisam mogla pomoći. Zvala je, molila je za pomoć - govori ona i dodaje:

- Ja i sada kada dođem kući vidim njega na vratima s pištoljem i vidim svoje dete krvavo. Ona se osećala najsigurnije kod nas - priča Nizamina tetka za Dnevni Avaz.

Republika

Foto: Facebook

Nermin Sulejmanović

Podsetimo, Nermin Sulejmanović, je izvršio trostruko ubistvo, tri osobe je ranio, a onda sebi presudio. Ubistvu Nizame je prisustvovala i njihova desetomesečna ćerka, koja je sve vreme plakala, a pronađena je u lokvi krvi. Na Sulejmanovićevo pitanje Nizami zašto ga je nekoliko dana ranije prijavila za nasilje, nesrećna žena je izgovorila: ''Plašila sam se za dete i sebe.'' Nakon što je to rekla, Nermin Sulejmanović ju je usmrtio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading