"UBIO SAM KU*VU, BEBA JE NA SIGURNOM": Monstrum napunio pištolj u lajvu, nastavlja KRVAVI PIR! Policija beži kad zapucam!

Autor:

Hronika

11.08.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ubistva je počeo da drži "lajv", gde se obratio svojim pratiocima sav krvav, ja u jednom trenutku je pokazao i pištolj.

"UBIO SAM KU*VU, BEBA JE NA SIGURNOM": Monstrum napunio pištolj u lajvu, nastavlja KRVAVI PIR! Policija beži kad zapucam!

Foto: Facebook, Shutterstock

Bodibilder i fitnes trener Nermin Sulejmanović, koji je prema prvim informacijama usmrtio tri osobe, emituje uživo prenos na Instagramu. Nakon ubistva je počeo da drži "lajv", gde se obratio svojim pratiocima sav krvav, ja u jednom trenutku je pokazao i pištolj.

Republika

Foto: Facebook

 

- Jedan savet, oženiš k*rvu, daš joj sve i j*be te. Igra se s tobom... Trebalo je samo da shvati ozbiljnost i to je to. Ubio sam još dva dušmana. I to je to. Beba je na sigurnom. Ubio sam još dva dušmana, oca i sina, kako su mi samo naleteli. Ja ljudima govorim, niko ne shvata ne ozbiljno. Nisam balavac, da me neko proverava, ko god me je prijavio policiji, nije dobro prošao... Možda nekog nisam stigao, sad je kraj. Ovo je tuđa krv. Ubio sam Đengiza, ubio sam mu sina, ubio sam svoju ženu. Pobeže jedan u BMW-u, nisam mogao da ga stignem. A dobro - govorio je Nermin i počeo da pokazuje pištolj, koji je napunio.

- Ništa ljudi, pouka dana ljudima je da paze kako koju ženu, da paze koga žene, a ženama da budu pametne. Ne možete vi da j*bavate nekoga... Stani pred mene, popričamo lepo, potučemo se, ali hinjaluke ne podnosim. Ljudi, nemojte se baviti hinjalucima. Tako treba i to je to. Isključujem "lajv", ovo je moje zadnje javljanje u životu. Mogao bi da stignem još kojeg policajca da ubijem. Kad zapucam, policija beži, hajde sad, ćao. Ma, gotovo - pričao je monstrum. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading