POTVRĐENA NOVA DOŽIVOTNA U SRBIJI: Dejan iskasapio ženu pred ćerkama, jedna devojčica se UHVATILA ZA SEČIVO da brani majku

Autor: Republika

Hronika

01.08.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca su pokušala da zaštite majku, starija je uhvatila nož pri čemu je zadobila lakše povrede.

POTVRĐENA NOVA DOŽIVOTNA U SRBIJI: Dejan iskasapio ženu pred ćerkama, jedna devojčica se UHVATILA ZA SEČIVO da brani majku

Foto: shutterstock

Nož

Apelacioni sud u Nišu, odbio je žalbu Dejana Pavlovića iz Vranja, koga je Viši sud u ovom gradu proglasio krivim zbog dela teško ubistvo i potvrdio jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora. Pavlović je ubio ženu Snežanu u porodičnoj kući nožem u prisustvu ćerki.

Podsećamo da je Viši sud u Vranju marta ove godine doneo presudu kojom se moler Dejan Pavlović (46), koji je i ranije osuđivan zbog nasilja u porodici, osuđuje na doživotnu robiju.

Dejan Pavlović je marta 2022. godine u porodičnog kući u ulici Maksima Gorkog u večernjim satima u stanju smanjene uračunljivosti i pod dejstvom alkohola, ubio suprugu Snežanu, koju je zlostavljao godinama unazad.

Dejan Pavlović je osuđivan je jer maltretirao ženu i kćerke, dok je sin bio pošteđen njegovih izliva besa. Čak i roditelji kada ni stali na stranu snaje o kojoj su imali samo reči hvale bivali bi zlostavljani od strane sina.

Tog kobnog dana, Snežana je sedela u sobi sa ćerkama i razgovarala, kada je on došao i pretio starijoj nazivajući je pogrdnim imenima, u jednom trenutku kazao je da će ostati bez oba roditelja. Izašao je iz sobe i vratio se sa kuhinjskim nožem u rukama kojim je zamahivao u pravcu pokojne Snežane. Deca su pokušala da zaštite majku, starija je uhvatila nož pri čemu je zadobila lakše povrede. Dejan je više puta izbo Snežanu, a nesrećna žena je preminula od posledica dan kasnije 24. marta u Nišu.

Više javno tužilaštvo koje je vodilo slučaj tražilo je kaznu doživotne robije. Kako su tada za Novosti ispričali rođaci i komšije porodica je trpela nezapamćeno nasilje, Dejan je umeo u sred zime da izbaci iz kuće Snežanu i ćerke i zahteva da u pidžamama ostanu napolje. Tukao je ženu, ali mu se ona gotovo uvek vraćala. Pre kobnog dana ona mu je ponovo oprostila i planirala da ide sa njim u Nemačku gde je radio kao moler i da započnu novi život.

Nesrećna žena je želela na sve načine da zaštiti porodicu, nije imala gde da ode, a nije želela ni decu da ostavi ocu koji je bio sklon nasilju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading