STRIC UBIJENOG VETERINARA OČAJAN: Majci nismo smeli da kažemo šta su te ŽIVOTINJE uradile njenom detetu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poginu mi bratanac, ni kriv ni dužan. Niko ne zna zašto - kaže neutešni stric nastradalog veterinara.

STRIC UBIJENOG VETERINARA OČAJAN: Majci nismo smeli da kažemo šta su te ŽIVOTINJE uradile njenom detetu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, printscreen-facebook

Stric mučki ubijenog veterinara Borisa Dražića koga su u subotu pretuka trojica bezobzirnih nasilnika ne može da prihvati da više nikad neće videti voljenog bratanca, za kojeg je imao ulogu drugog oca, jer mu je brat, koji je bio sudija i advokat, preminuo.

- Poginu mi bratanac, ni kriv ni dužan. Niko ne zna zašto. Nikome se u životu nije zamerio, mrava nikad ne bi zgazio, naša dobra duša...A ti klinci, to nisu deca, to su životinje. Tog jutra u nedelju vidim ispred njegove kuće stoje službena kola. Bio sam čudu, a onda sam pomislio da se Boris možda odmara, pa zato nije otišao na posao. Bio je i na moru nedavno, trebalo je da odmara od svega. Kasnije nas zovu prijatelji i samo pitaju šta ima novo, kao da se boje da nam kažu šta mu se desilo. Tek oko 10.30 smo saznali sve - priča Dragan stric preminulog Veterinara.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Borisov stric Dragan Dražić

Kako kaže, svi su pomislili da je lakše pretučen i da neće doći do smrtnog ishoda.

 - Do poslednjeg dana nismo gubili nadu. Mislili smo da je zdrav i mlad i da mora da preživi. Te večeri ga je Hitna dovezla do Šapca, ali su ga lekari samo pogledali i odmah poslali hitno u Beograd. Imao je strašne prelome i povrede mozga. Šutirali su ga po glavi. Jedna doktorka mi je rekla da kuća da je pala na njega, ne bi bio povređen koliko od tih udaraca. Jutros je bila obdukcija, a sutra je sahrana - kaže Borisov stric Dragan Dražić.

Neutešni čovek kaže da je najteže Borisovoj majci sa kojom je živeo.

- Sve dok nije umro joj nismo ništa rekli, jer je jako bolesna. Kobne večeri je bila u banji Koviljači jer joj je ugrađen veštački kuk. Jadna ona, prvo joj je umro rođeni brat, pa muž i sada sin. Ne znamo kako će sve to da preživi - govori stric suzdržavajući suze.

Podsetimo, Boris Dražić (44), omiljeni vetertinar iz Bogatića, preminuo je u utorak u bolnici u Beogradu od posledica povreda zadobijenih u petak kada su njega i njegovog rođaka napala trojica mladića u lokalnom kafiću.

Uhapšeni su D. D. (20), B. S. (22) i L. Đ. (18), svi od ranije poznati policiji. D.D. inače se hvali da je strastveni navijač Partizana, a prema rečima meštana Bogatića u pitanju su "lokalni huligani"

- Veterinar i njegov rođak su sedeli u kafiću, a u jednom trenutku rođak je otišao do toaleta. Pri povratku za sto gde su on i Boris sedeli verbalno se sukobio sa grupom mladića. Sukob je tu završen, međutim pomenuti mladići su sačekali da oni krenu ka kući, a onda su nasrnuli na njih. Te mladiće svi znamo kao lokalne huligane - ispričali su istog dana meštani.

Boris je, kako saznajemo, primetio da su sva mladića krenula ka njegovom rođaku i pokušao je da ih radvoji i spreči sukob.

- Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Tada je iz kafića istrčao tehničar koji je uspeo maltene da ga oživi, da mu vrate puls - kazali su meštani i dodali da je Boris prvo odvezen u šabačku bolnicu odakle je transportovan za Beograd gde je utorak preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading