VELJIN ČOVEK UBIO VETERINARA U BOGATIĆU: Sa svojim huliganima bio na tribini kojom su vladali Principi, a sada KRVNIČKI PREBIO Borisa (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

27.07.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davidu D. (20) je jedan od huligana Partizanove navijačke grupe "Andertejkers".

VELJIN ČOVEK UBIO VETERINARA U BOGATIĆU: Sa svojim huliganima bio na tribini kojom su vladali Principi, a sada KRVNIČKI PREBIO Borisa (FOTO/VIDEO)

Foto: printscreen/facebook, Veterinarska stanica Bogatić

David D., Veljin čovek, pretukao Borisa Dražića

Jedan od trojice siledžija koji je mučki pretukao veterinara iz Bogatića Borisa Dražića (44), koji je preminuo u bolnici u Beogradu od posledica povreda, batinaš je iz ekipe Veljka Belivuka, saznaje nezvanično portal Republika.rs.

Reč je o Davidu D. (20), jednom od huligana grupe "Andertejkers", koja je u vreme vladavine Belivukovih Principa harala južnom tribinom Partizanovog stadiona.

David D. je objavljivao slike sa bakljada na stadionu, ispred transparenta "Andertejkersa", slikao se u majci sa tom oznakom i, kako nezvanično saznajemo, bio je jedan od batinaša koji su angažovali Belivuk i Marko Miljković za prljave poslove.

Ova grupa bila je posebno aktivna u vreme najveće vladavine Principa, 2019. i do početka 2020. godine.

- David D. i njegova ekipa su svakako među podgrupama takozvanih "navijača" koji se dodvoravali klanu Belivuka, tako što su morali da se dokažu u tučama i drugim vidovima nasilja koje im je naređivao Belivuk da ih "proveri" i "učlani" u svoje vojnike - objašnjava nezvanično dobro obavešteni izvor.

Foto: printscreen/facebook

David D.

Ovaj huligan i Bogdan S. (22) koji je takođe uhapšen zbog ubistva nesrećnog Dražića, od ranije su poznati policiji, potvrđeno je nezvanično iz policije. Obojica imaju krcate dosijee.

 

 

U istrazi su potvrdili da se protiv Bogdana S. vodi postupak zbog krivičnog dela iznuda u pokušaju, sa elementima nasilja.

Protiv osumnjičenog Davida D. podnošen je veći broj krivičnih prijava i protiv njega se vode predistražni prstupci.

Luka Đ. (18), treći osumnjičeni za kobni napad na Dražića, jedini je koji dosad nema policijski dosije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Milos

08.12.2023 17:36

Toplo vas molimo da ne serete