OVO JE ROĐAK ZA KOG JE VETERINAR IZ ŠAPCA DAO ŽIVOT! Darko se spasao siledžijskih kandži, ali Borisovo srce nije izdržalo (FOTO)

Autor:

Hronika

26.07.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siledžije koje su uhapšene, a određen im je i pritvor, u Bogatiću su poznati kao nasilni i problematični.

OVO JE ROĐAK ZA KOG JE VETERINAR IZ ŠAPCA DAO ŽIVOT! Darko se spasao siledžijskih kandži, ali Borisovo srce nije izdržalo (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Darko M. (28) je rođak veterinara Borisa Dražića (44), koji je nasmrt pretučen kada je pokušao da odbrani svog rođaka od siledžija Bogdana S. (22), Davida D. (20) i Luke Đ. (23). Darko je u tom sukobu bio teško povređen, a Boris, heroj koji je želeo da ga odbrani, nažalost je nakon četiri dana podlegao povredama.

Darko je bio sa Borisom u jednom lokalu u Bogatiću. On se u kafiću posvađao sa grupicom momaka, prenosi Blic.

Foto: facebook: Veterinarska stanica Bogatić

Nastradali veterinar

- Boris i njegov rođak su sedeli u kafiću, a u jednom trenutku njegov rođak je otišao do toaleta. Pri povratku za sto gde su on i Boris sedeli verbalno se sukobio sa grupom mladića. Sukob je tu završen, međutim pomenuti mladići su sačekali da Boris i on krenu ka kući, a onda su nasrnuli na njih - priča izvor "Blica".

Boris je išao ispred svog rođaka, međutim kada je video da su dvojica krenula da ga tuku vratio se i pokušao da ih razdvoji.

- Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Mladić koji je u tom trenutku bio u kafiću i video šta se događa pritrčao je da mu pomogne, međutim jedan od batinaša mu je dobacio: "Pusti ga neka crkne" - kaže izvor "Blica".

Borisov rođak Darko je u sukobu zadobio teške telesne povrede, dok je Boris pao u komu.

Uprkos borbi lekara, on nije preživeo.

"Doktore, hvala ti za sve"

Bogatić tuguje za stradalim Borisom, koji je radio kao veterinar u Bogatiću. Dobar čovek, humanista, vredan - reči su kojima meštani ovog mesta nadomak Šapca opisuju Borisa.

- Neviđena tuga i žal. Ostaćeš u srcima svih nas - jedna je od brojnih potresnih poruka upućenih nastradalom veterinaru.

Foto: facebook: Veterinarska stanica Bogatić

Preminuli veterinar Boris Dražić

Kako se vidi na fotografijama sa lica mesta, napadnuti veterinar je ležao na pločniku, a na samo nekoliko metara od njega, mlade siledžije hladnokrvno stoje i posmatraju.

Siledžije koje su uhapšene, a određen im je i pritvor, u Bogatiću su poznati kao nasilni i problematični.

- Doktore, hvala za sve! Počivaj u miru - navode prijatelji, skrhani gubitkom njihovog dobrog prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading