SUTRA SASLUŠANJE NASILNIKA KOJI JE NAPAO KOMUNALNU MILICAJKU: Razdvajala dvojicu, jedan krvnički nasrnuo na nju!

Autor:

Hronika

18.07.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za napad na komunalnu milicajku sutra će biti saslušan pred postupajucim javnim tužiocem.

SUTRA SASLUŠANJE NASILNIKA KOJI JE NAPAO KOMUNALNU MILICAJKU: Razdvajala dvojicu, jedan krvnički nasrnuo na nju!

Foto: ST/Nebojša Mandić, ATAImages

Komunalna milicija

Dana 16.07. posle ponoći na teritoriji Gradske opštine Zvezdara lice M.F. je fizički napalo komunalnu milicajku koja je bila u sastavu patrole tokom izvršavanja zadatka.

Naime, osumnjičeni se najpre verbalno sukobio sa drugim učesnikom u saobraćaju, nakon čega je počeo istog da juri oko vozila pokušavajući da se fizički obračuna sa njim, pa kada se to lice obratilo za pomoć komunalnoj patroli koja se tu zatekla, M. F. je prvo odgurnuo, a zatim i dva puta udario komunalnu milicajku.

Nakon što je policija pribavila izjave od ostećene, drugih komunalnih milicajaca i svedoka ovog događaja, kao i dokumentaciju koja se odnosi na povrede koje je zadobila ostećena, Prvo osnovno javno tužilaštvo je odredilo zadrzavanje prema M.F. u trajanju od 48 časova zbog izvršenja krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23 stav 2 u vezi stavom 1 Zakona o javnom redu i miru

Osumnjičeni će sutra biti saslušan pred postupajucim javnim tužiocem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading