PORODICA POŠTUJE TRANSRODNU NOU MILIVOJEV, ALI MNOGE JE UMRLICA ŠOKIRALA: Tiktokerku danas sahranjuju na groblju u Kovilju

Autor:

Hronika

11.07.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svuda po Kovilju mogu se videti umrlice za nesrećnu Nou Milivojev, a ono što na njima piše mnoge je iznenadilo.

PORODICA POŠTUJE TRANSRODNU NOU MILIVOJEV, ALI MNOGE JE UMRLICA ŠOKIRALA: Tiktokerku danas sahranjuju na groblju u Kovilju

Foto: tiktok, republika

Noa Milivojev

Transrodna osoba, Noa Milivojev (18) koju je, kako se sumnja, ubio njen partner Ognjen Dabetić (33), biće sahranjena danas u Kovilju u Šancu u 13 časova.

Svuda po Kovilju mogu se videti umrlice za nesrećnu Nou.

- Tužnim srcem i bolom u duši, javljamo svojoj rodbini, prijateljima i poznanicima, tužnu vest da nam je naš-a voljeni-a Noa Đorđe Milivojev preminuo-la u 18. godini života. Telo milog-le nam pokojnika-ce biće sahranjeno u Kovilju , dana 11. 7. 2023.  godineu 13 časova, iz kapele Donje koviljsko groblje. Ožalošćena porodica - stoji na umrlici.

Porodica Milivojev je umrlicu dala poštujući transrodnost svoje Noe Milivojev.

Porodica u svom domu već danima prima saučešća, otkako je telo Noe Milivojev u četvrtak nađeno u stanu u cengtru Boegrada.

Inače, porodica je Noin nestanak prijavila 17. juna, otkad se tragalo za nesrećnom devojkom.

Republika

Foto: republika

Umerlica Noe Milivojev

Da podsetimo, uhapšeni Ognjen Dabetić (33), osumnjičen da je ubio 18-godišnju Nou Milivojev iz Kovilja, svirepi zločin je počinio najverovatnije u jednom od bezbroj talasa nasilja i bolesne ljubomore, kojima je bio sklon.

To je početna pretpostavka koja će biti ispitivana u daljem toku istrage. Noina majka Boba Milivojev je juče posle razgovora sa policajcima u Beogradu izjavila da se "još ne zna pravi razlog zašto je (ubica) to uradio".

Osumnjičeni Ognjen Dabetić nema dosije. Policajcima je najpre priznao ubistvo, ali se potom branio tvrdnjom da se "ne seća" kada je i kako ubio Nou Milivojev, a njeno telo isekao na komade i bacio u kese i kante. I validnost njegove odbrane će biti rigorozno ispitivana u daljem toku krivičnog postupka.

Ognjen Dabetić i Noa Milivojev su bili u vezi oko godinu dana, a za to vreme je nesrećna devojka, kako tvrde njeni bližnji, trpela konstantno nasilje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading