OTKLJUČAN TELEFON NOE MILIVOJEV, OVE FOTKE JE SLALA UBICI PRED UBISTVO: Ognjen je uhodio u stopu, a jedna scena ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

10.07.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte šta se nalazi u telefonu Noe Milivojev, ovo su fotografije koje je Ognjen Dabetić dobijao!

OTKLJUČAN TELEFON NOE MILIVOJEV, OVE FOTKE JE SLALA UBICI PRED UBISTVO: Ognjen je uhodio u stopu, a jedna scena ledi krv u žilama!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Shutterstock, Društvene mreže

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17. juna, a njeno telo u neprepoznatljivom stanju nađeo je u četvrtak u dvorišnom stanu, odnosno, u kupatilu kuće u samom centru Beograda.

Za ovaj zločin odmah je uhapšen Ognjen Dabetić (33) koji je priznao šta je učinio, a sada otkrivamo kakve je fotografije Noin ubica dobijao od tiktokerke. Naime, iz Noinog telefona procurile su fotografije koje je slala Ognjenu neposredno pred njeno ubistvo. 

Foto: Instagram.com

Noa Milivojev

Iako je poznato da su imali vrlo problematičnu vezu, punu burnih svađa i okršaja, što je izjavila i njena cimerka Marija za Republiku u velikoj ispovesti, to Nou nikako nije odvratilo od odnosa sa Ognjenom. 

Republika je došla do fotografija na kojima se jasno može videti da je Noa podnosila izveštaj Ognjenu za svaki korak. Noa je slala slike kako putuje do kuće, kako i šta jede, da je išla da se farba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mirko

11.07.2023 13:48

pocivaj u miru Djordje