BIZNISMEN ZLOSTAVLJAO DEVOJČICE I U BEOGRADU?! Supruga od sramote rekla da je UMRO: Bio nepristojno blizak s ćerkama svojih prijatelja!

Autor:

Hronika

09.07.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Poznanik osumnjičenog kaže i da je njegova supruga nakon njegovog hapšenja u Americi dolazila u Srbiju.

BIZNISMEN ZLOSTAVLJAO DEVOJČICE I U BEOGRADU?! Supruga od sramote rekla da je UMRO: Bio nepristojno blizak s ćerkama svojih prijatelja!

Foto: www.profimedia.rs

Silovanje

Poznanici Beograđanina (71), kome u Americi preti doživotna robija zbog seksualnog zlostavljanja tri devojčice, otkrili jezive detalje o slučaju.

Vest o hapšenju Miodraga V. (71) iz Beograda, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao tri devojčice, stare od devet do 12 godina, u Americi gde godinama živi, uznemirila je njegove komšije iz jednog beogradskog naselja, a kako kažu za Kurir, najviše ih je zabrinulo saznanje da istražitelji sumnjaju da je zlostavljao i devojčice u Srbiji!

Prema rečima onih koji poznaju osumnjičenog biznismena, on je redovno dolazio u Beograd iz Amerike i tada bi navodno "bio nepristojno blizak s ćerkama svojih prijatelja, koje je čašćavao skupim poklonima".

Protiv osumnjičenog, podsetimo, u junu ove godine u SAD je podignuta optužnica u kojoj je detaljno opisano šta je sve dve godine radio maloletnim žrtvama, s čijim roditeljima je bio u prijateljskim odnosima. Porota je Miodraga V. proglasila krivim po 28 tačaka optužnice, ali se čeka konačna odluka suda. Njemu preti kazna od 440 godina zatvora, odnosno doživotna robija.

Poznanici i komšije iz Beograda kažu "da je on uvek bio vickast i da se hvalio da voli mlađe žene".

- Mi smo u početku mislili da je on samo hvalisavac. Međutim, kada su devojčice naših prijatelja ušle u pubertet, kada su napunile nekih 13,14 godina, on je pokazivao neku naklonost ka njima. Neprijatno je bio ljubazan i sam pristup je bio neprimeren - kaže poznanik.

- Jednoj devojčici se baš bio približio, toliko da ju je obasipao poklonima, kupio joj je i laptop. Neke maloletnice je izvodio u bioskop, vodio ih u neke šetnje, a one su pristajale na to iz nekog poštovanja, jer se on družio s njihovim roditeljima. Nisu želele da ga odbiju, a znao je da bude baš galantan. Kako dalje navodi naš sagovornik, njegovo okruženje je počelo da sumnja da se nešto dešava i da se iza previše ljubaznog čoveka krije neki mračni čovek - dodaje se.

- On se s tim devojčicama dopisivao i kad je bio u Americi, a kad bi bio u rodnom kraju, viđao se s njima. Otprilike u vreme njegovog hapšenja u Americi, jednu od tih devojčica iz Beograda pozvala je američka istražiteljka jer je njen kontakt našla kod njega u telefonu. Devojčica je tada, navodno, ispričala šta se sve dešavalo - kaže.

Prema navodima poznanika, istražitelji su stupili u kontakt s još jednom devojčicom iz Beograda, zbog sumnje da je žrtva ovog pedofila.

- Nažalost, sumnja se da ove devojčice nisu jedne žrtve Miodraga V. Jako smo uznemireni i potreseni - kaže on.

Poznanik osumnjičenog kaže i da je njegova supruga nakon njegovog hapšenja u Americi dolazila u Srbiju.

- Došla je da proda imanje, a kada smo je pitali gde je Miodrag, kao iz topa nam je rekla da je umro?! To nam je bilo sumnjivo, a jedan od prijatelja je tada odlučio da istraži gde je zapravo on i da li je to istina. Tokom potrage, čovek je naišao na vest u američkim medijima da je Miodrag uhapšen i to zbog seksualnog zlostavljanja devojčica i tada se, nažalost, nismo iznenadili jer smo sumnjali da je pedofil - kaže poznanik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading