SMRTONOSNA POSETA KIROPRAKTIČARU! Pao u komu i UMRO, godinu dana od KOBNOG tretmana, doktor još uvek nije odgovarao!

Autor:

Hronika

09.07.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Đurić preminuo je na današnji dan prošle godine, nakon posete kiropraktičaru.

SMRTONOSNA POSETA KIROPRAKTIČARU! Pao u komu i UMRO, godinu dana od KOBNOG tretmana, doktor još uvek nije odgovarao!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Milan Đurić (58) iz Beograda je na današnji dan pre godinu dana preminuo nakon što je tri meseca proveo u komi, jer mu je, kako se sumnja, kiropraktičar slomio vratni pršljen tokom pretmana u  klinici "Balans medika".

Republika

Foto: Republika

Balans medika

Njegov brat Bojan Đurić se ne miri sa gubitkom brata, a kako kaže, predmet se još uvek nalazi u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Posle tragedije koja se dogodila prilikom nameštanja prvog vratnog pršljena - atlasa, u ordinaciji "Balans medika", moj brat je preminuo pre tačno godinu dana, 9. jula 2022, a ja se nikad neću navići na život bez brata, jer godina prođe, a dan nikad... Kažu ljudi da vreme leči sve, a ja smatram da nisu u pravu jer nema dana, a da ja i majka ne pomislimo na Milana - priča Đurić i ističe da ne zna zašto istraga traje toliko dugo:

Republika

Foto: printscreen

Milan Đurić umro nakon posete kiropraktičaru

- Nemam odgovor na to pitanje, tome se nisam nadao. Očekivao sam mnogo brži i efikasniji rad u ovom predmetu. Ne bih želeo da neko pomisli da će protok vremena ovu tragediju potisnuti u zaborav, da će sva odgovorna lica izbeći krivičnu odgovornost, da će predmet "zastariti" ili nešto slično. I dalje želim da verujem u odgovoran i profesionalan rad nadležnih institucija u ovom predmetu, da će sve biti po zakonu i da će pravda biti zadovoljena - naglasio je Đurić za Kurir.

Podsetimo, Milan Đurić je 24. marta prošle godine otišao u "Balans mediku" kako bi mu namestili "atlas", ali je istog dana u 16.40 iz privatne klinike kolima Hitne pomoći prebačen na Institut za ortopediju na Banjici, gde je po primljen na odeljenje intenzivne nege. Konstantovan je prelom kičme zbog čega je ostao nepokretan, uveden je u veštačku komu, a 9. jula je od posledica zahvata preminuo.

Republika

Foto: printscreen

Milan Đurić

Više javno tužilaštvo u Beogradu je dalo nalog da se obavi obdukcija, koja je, prema rečima brata preminulog, pokazala da je tokom zahvata došlo do pucanja ne prvog, nego četvrtog vratnog pršljena, što je prouzrokovalo smrt.

Takođe, dr Slaviša Đurđević se sumnjiči da je izveo smrtonosni zahvat, a na sudu je iskoristio svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem i to je bio jedini put da se pojavio pred sudom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading