MALTRETIRAO I TUKAO POKOJNU NOU, SADA OPET ŠOKIRA SNIMCIMA: Polomio pola kuće vlasnicima, tiktoker KENGUR zreo za HOSPITALIZACIJU?

Autor:

Hronika

08.07.2023

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kengur je od ranije poznat po kriminalnom dosijeu, te da je već osuđivan, a on je nesrećno ubijenu Nou Milivojev prisiljavao na intimne odnose. Kengur je od Noe na snimku koji je uzburkao javnost tražio da ga oralno zadovolji.

MALTRETIRAO I TUKAO POKOJNU NOU, SADA OPET ŠOKIRA SNIMCIMA: Polomio pola kuće vlasnicima, tiktoker KENGUR zreo za HOSPITALIZACIJU?

Foto: printscreen/tiktok

 

Naime, na snimku se jasno može čuti kako u jednom trenutku Kengur krvnički udara Nou, nakon čega ona nije smela da ima reakciju. Komentari su se usijali na društvenim mrežama, a već tada su mnogi bili zabrinuti za njenu sigurnost. 

 

 

Lazar Amidžić koji je javnosti poznatiji kao Kengur izvesno vreme nosi nanogicu i odslužuje kaznu kod kuće.

 


On je uhapšen nakon što je objavio snimak na kom maltretira kurira jedne od službi za dostavu.

 

 

@balkan.edisn5 kengur vs Uprava Kriminalističke policije(UKP) #fyp #viral #kengur #kengursrb #kaludjerica #ukp ♬ original sound - siu

 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, Kengur je nedavno objavio snimak u kojem je brutalno pretio kuriru. 

- Ta pošiljka je trebalo da stigne juče ili preključe. Pošto nije stiglo sad ću da ti kažem koliko će da te izađe to kašnjenje. Sad ćeš da dobiješ isplatu koliko si zaslužio - rekao je istetovirani mladić i dodao da ne sme da izađe iz kuće jer nosi nanogicu.

Kengur je takođe objavio snimak na kom je pokušao da maltretira i policiju, a njegovom ludilu nema kraja.

U najnovijem klipu, Kengur razvaljuje kuću koju iznajmljuje, tačnije koja nije u njegovom vlasništvu, tvrdeči kako mu ne treba i kako bi je dao nekome.

 

 

Vrata koje su vlasnici kuće zaključali, Lazar je razvalio nogom, a sve ovo pokazuje da je ovom muškarcu neophodna stručna pomoć ili lečenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading