LALIĆ STAVLJAO GPS NA AUTO SVOJE DEVOJKE DA BI JE PRATIO: Budimir na suđenju Belivukovom klanu: Lalić ne zna šta priča!

Autor:

Hronika

28.06.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Specijalnim sudom u Beogradu juče nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

LALIĆ STAVLJAO GPS NA AUTO SVOJE DEVOJKE DA BI JE PRATIO: Budimir na suđenju Belivukovom klanu: Lalić ne zna šta priča!

Foto: Printscreen

Srđan Lalić svedoči u procesu protiv klana Belivuk-Miljković

Pred Specijalnim sudom u Beogradu juče je nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, optuženoj za sedam ubistava, otmice, silovanje i druga teška krivična dela.

Na prethodnim ročištima Belivuk i Miljković su davali svoje iskaze o informacijama koje su okrivljeni saradnici Tužilaštva za organizovani kriminal pričali na ranijijm ročištima, želeći da ih prikažu kao laži i u potpunosti ih diskredituju. 

U jednom momentu za govornicu je izašao Miloš Budimir, bliski saradnik šefova klana Belivuka i Miljkovića, koji je u jednom momentu rekao kako je Srđan Lalić pratio svoju devojku tako što joj je postavio GPS na auto.

Budimir je ovu informaciju izneo tokom priče o tome šta je usledilo nakon ubistva Ljubomira Lainovića, osporavajući Lalićevu izjavu o blindiranom BMW i navodeći da to nije bio njegov, već Lalićev auto, budući da je on taj koji je platio registraciju i imao ovlašćenje za pomenuto vozilo.

Budimir je nastojao da ukaže na to da su iskazi Lalića i drugog okrivljenog saradnika Bojana Hrvatanina potpuno oprečni, kao primer navodeći priču o mitraljezima.

- Lalić kaže da je mitraljez preuzet kod Ikea dok Hrvatin kaže da je oružje preuzeto kod groblja Zbeg u Borči, a te dve lokacije su udaljene 40 kilometara - kazao je Budimir.

Dokaz da Lalić ne zna šta govori, jeste to što ne može da navede nijedno mesto koje nije pokriveno kamerama, rekao je Budimir i onda se dotakao teme auta Lalićeve devojke, ističući da ne zna koji je koji "smart" automobil, da ne zna koje je boje.

- Kada sam ga pitao da li je možda onda slučajno pratio "smart" svoje devojke, rekao je da nije, a ne zna da razlikuje više "smart" automobila. Inače, Lalić je stavljao GPS da prati svoju devojku, ali neću sada o tome - rekao je Budimir juče tokom suđenja Belivukovom klanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading