SAD SMO SVE ČULI: Opozicija: Gašić nije odgovoran, ali mora da ode! Taličan je, ima lošu karmu! Brnabić: Ušli smo u svet paranormalnog!

Autor:

Vesti

28.06.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Radovanović, poslanica Narodne stranke, poručila je da Bratislav Gašić mora da bude smenjen jer je malerozan za sektor koji vodi, i da može da bude postavljen za ministra trgovine ili građevine

SAD SMO SVE ČULI: Opozicija: Gašić nije odgovoran, ali mora da ode! Taličan je, ima lošu karmu! Brnabić: Ušli smo u svet paranormalnog!

Foto: Tanjug/VLADA REPUBLIKE SRBIJE, Youtube/ Narodna stranka

Svašta čovek može da čuje u Skupštini danas, pa tako i da poslanici opozicije, tokom rasprave o odgovornosti ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića za dva masakra, kao razlog zašto traže njegovu smenu navode lošu karmu koja prati prvog čoveka policije! Da, dobro ste pročitali.

Foto: RTS

Poslanica NS Slavica Radovanović

Slavica Radovanović, poslanica Narodne stranke, rekla je da Gašić mora da ode jer je previše malerozan za sektor koji vodi. Takođe, Radovanovićeva je priznala da ministar unutrašnjih poslova nije odgovoran (za tragedije koje su zadesile Srbiju u OŠ "Vladislav Ribnikar" i selima Dubona i Malo Orašje). 

- Ja priznajem da ministar unutrašnjih poslova ne može baš da snosi odgovornost i zna šta se i kako dešava. Ali, prosto, ministar Gašić, odnosno, član Vlade je jedan taličan čovek, ne mogu ništa drugo da kažem, nego jednostavno jedan taličan, jedan malerozan čovek. gde god da se pojavi, javljaju se velike tragedije i zato mislim da gospodin Gašić ne može da radi, ne može da bude na čelu nijednog sistema bezbednosti. Kožda ste vi gospodine Gašiću dobri da se bavite trgovinom, građevinom... - rekla je Radovanovićeva, na šta joj je premijerka Ana Brnabić odgovorila: 

Foto: RTS/printscreen

Premijerka Ana Brnabić

- Mora da ode ministar... Mora da ode zato što ima karmu koja nije dobra za taj resor?

Radovanovićeva se nije zbunila, pa je opet ponovila isto: 

- Prosto, opet kažem, imate neku karmu koja uopšte nije dobra za sistem bezbednosti. 

Premijerka Vlade Srbije je ponovo šokirano ponovila poslanicine reči. 

- Ali, na kraju krajeva, kažete dobro, nemote da...on je malerozan i ima karmu koja nije dobra za sistem bezednosti, stavite ga da bude ministar građevine. Pa, šta sad, da se nešto sruši tamo, mislim... - istakla je Brnabić. 

Radovanovića je pojasnila da "ovo jako dobro poznaje i da je poznaje tematiku bolje" od njih.

-Mi smo ovim, evo, u devetom danu rasprave ukoračili u sistema paranormalnog - poručila je Brnabić. 

I dok su gotovo svi mediji preneli ovu raspravu stavljajući u prvi plan skandalozno izlaganje Jeremićeve uzdanice - ministar je taličan, malerozan, ima lošu karmu, dnevni list Danas, koji je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, potpuno je umio ovaj Radovanovićkin ispad. 

Oni su od celog njenog izlaganja uzeli samo deo da je "ministar jedan malerozan čovek", a potom je citirali o drugim stvarima. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Sanja

28.06.2023 11:52

Opozicija ima stavove koji su izvan zdravog razuma.

Aleks

28.06.2023 11:55

Da je opo!icija normalna, bavila bi se ozbiljnim pitanjima i realniscu. Ali kao sto vidimo, nije. Ministar Gasic radi odgovorno svoj posao i mogu samo da posmatraju i uce. Nisu mu dirasli.

Nataša

28.06.2023 11:55

Opozicija ima zahteve bez pokrića, traže nešto bez ikakvog razloga.

Kristina

28.06.2023 11:56

Opozicija je skroz izgubljena.