PET OSTRVA! NOVE INFORMACIJE O NESTALOM SRBINU: Evo gde je sve pristajao brod na kom je bio Radovan

Autor:

Hronika

05.06.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je pozvao sve članove grupe da se uključe u akciju

PET OSTRVA! NOVE INFORMACIJE O NESTALOM SRBINU: Evo gde je sve pristajao brod na kom je bio Radovan

Foto: Facebook/Radovan Juracic

Radovan Juračić

Na fejsbuk grupi "Grčka info" njen član Radmilo Belić uputio je apel povodom nestanka Srbina Radovana Juračića kome se gubi svaki trag na putu do grčkog ostrva Kos
On je pozvao sve članove grupe da se uključe u akciju.

- Dragi prijatelji želeo bih da vas sve zamolim da napravimo jednu akciju. O našem sunarodniku Radovanu imamo informacije da je potraga u toku. Nas u grupi ima 180.000. Neka svako od nas koji ima prijatelje u Grčkoj pošalje svojim prijateljima objavu Missing Alerta o nestanku Radovana. U poruci ih zamolite da pošalju svojim prijateljima koje imaju na ostrvima Patmos, Leros, Kalimnos, Kos i Rodos - napisao je Belić i dodao:

Foto: Printscreen

 

 

 

- Upisao sam ovih 5 ostrva jer je su to ostrva na kojima je stajao brod na kome je Radovan putovao. Što više ljudi se upozna to je veća šansa da pronađemo Radovana. Posebno apelujem na sve naše članove koji žive u Grčkoj kao i na Grke da se uključe u ovu akciju. Pokažimo još jednom solidarnost i na ovaj način pružimo podršku porodici Radovana. U nadi da ćemo imati povoljne vesti sve vas pozdravljam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading