RUS U FILMSKOJ AKCIJI U BEOGRADU: Razvalio izlog izlatare i ukrao nakit vredan 200.000 evra!

Autor:

Hronika

30.05.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski inspektori su za samo nekoliko sati identifikovali, locirali i uhapsili lopova u tzv. štek stanu.

RUS U FILMSKOJ AKCIJI U BEOGRADU: Razvalio izlog izlatare i ukrao nakit vredan 200.000 evra!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Pripadnici MUP u Beogradu rasvetlili su obijanje zlatare na Bulevaru kralja Aleksandra i krađu više kilograma zlatnog i srebrnog nakita iz nje.

Prvobitno su uhapšena su dva državljana Rusije D. Z.(46) i S. R. (30) zbog krivičnog dela teška krađa i njima je određeno zadržavanje po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Međutim, jedan je pušten iz pritvora.

- Moj klijent je D.Z. državljanin Ruske Federacije, koji je bio osumnjičen za tešku krađu, pljačku zlatare u Bulevaru kralja Aleksandra koja se dogodila 30.05.2023. godine. U odnosu na njega je obustavljena istraga i ukinut je pritvor. Želimo da demantujemo da je na bilo koji način učestvovao u izvršenju ovog krivičnog dela. Istraga je nastavljena samo u odnosu na drugog osumnjičenog, S. R. - rekla je advokat Ana Petričević.

Osumnjičeni je u noći između nedelje i ponedeljka, polomio katanac na zlatari, podigao vrata, macolom razbio izlog i vitrine i oteo zlatni i srebrni nakit vredan oko 200.000 evra.

Policijski inspektori su za samo nekoliko sati identifikovali, locirali i uhapsili lopova u tzv. štek stanu, gde je pronađen i deo ukradene robe, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading