IZNAJMIO APARTMAN, JEO U RESTORANIMA, PONAŠAO SE KAO TURISTA! Evo kako je "pao" policajac ubica iz Priboja! IZA REŠETKA MU I DEVOJKA!

Autor:

Hronika

27.05.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pobegao iz zemlje, u čemu su mu pomogli njegova devojka, inače pripadnica Granične policije, otac bivši policajac i drug koji su zbog toga i uhapšeni, Igor se sve vreme krio u Trebinju.

IZNAJMIO APARTMAN, JEO U RESTORANIMA, PONAŠAO SE KAO TURISTA! Evo kako je "pao" policajac ubica iz Priboja! IZA REŠETKA MU I DEVOJKA!

Foto: MUP Srbija

Policajac Igor A. (28) iz Priboja, koji se sumnjiči da je nasmrt pretukao Evrina Ćelahmetovića (35) u jednom kafiću uhapšen je u petak u Trebinju, a on se od zločina pa sve do hapšenja krio u tom gradu

Ubica iz Priboja je lociran i uhapšen u zajedničkoj akciji pripadnika Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa policijom Republike Srpske i SIPA.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, nakon što je pobegao iz zemlje, u čemu su mu pomogli njegova devojka, inače pripadnica Granične policije, otac bivši policajac i drug koji su zbog toga i uhapšeni, Igor se sve vreme krio u Trebinju.

Republika

Foto: Printscreen

Ubiejni Ervin Ć.

 

- On je iznajmio apartman u centru Trebinja i u njemu je provodio većinu vremena. Hranio se u restoranima, ali se u njima zadržavao što kraće i odmah bi se posle obroka vraćao u apartman. Ipak kako ne bi bio previše sumnjiv povremeno je izlazio u šetnje, ponašajući se kao turista, ali je u tim prilikama uvek na glavi nosio crni kačket koji mu je zaklanjao lice - objašnjava izvor Informera.

Igor A. je uhapšen u apartmanu, a policajci su ga savladali munjevito i nije pružio nikakav otpor.

Podsetimo kobne noći, između 20. i 21. maja, Igor A. je tri puta pesnicom udario u glavu Evrina Ćelahmetovića kraj šanka kafića u centru Starog Priboja. Od zadobijenih povreda Ćelahmetović je pao i izgubio svest, a dva sata kasnije preminuo je u pribojskoj bolnici usled krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Pregledom snimaka sa sigurnosne kamere utvrđeno je da je između policajca i nesrećnog Emira došlo do kraće prepirke koja je kulminirala tragedijom.

(Republika/Informer)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading