KAD POPIJU POSTANU AGRESIVNI, I RANIJE PRAVILI PROBLEME: Detalji jezivog zločina u Jagodini - otac i sin nasmrt pretukli poznanika!

Autor:

Hronika

22.05.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta gde se dogodio zločin u Jagodini zatečeni su tragovi krvi.

KAD POPIJU POSTANU AGRESIVNI, I RANIJE PRAVILI PROBLEME: Detalji jezivog zločina u Jagodini - otac i sin nasmrt pretukli poznanika!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

U Jagodinskom naselju Sarina jutros su uhapšeni K. O. (50) i K. V. (34) zbog sumnje da su nasmrt pretukli poznanika Đ. M. (40) koji je od zadobijenih povreda preminuo na mestu zločina.

Kako je policija saopštila, sumnja se da su otac i sin, koji su bili u alkoholisanom stanju, iz zasad nepoznatih razloga, ostećenom Đ. M., koji je takođe iz Jagodine, drvetom zadali nekoliko udaraca u glavu od kojih je nesrećni muškarac ubrzo preminuo.

Na licu mesta u Jagodini su zatečeni tragovi krvi.

- Zločin se dogodio na platou ispred lokalnog tržnog centra, a u blizini su i stambene zgrade. Još uvek su primetni tragovi krvi nesrećnog muškarca na mestu zločina - navodi jedan od komšija, piše Informer.

Navodno, za osumnjičene oca i sina niko nema reči hvale u kraju u kom žive.

- Problematični su i skloni alkoholu. Kada popiju postaju agresivni i često prave probleme. Međutim niko ne zna pravi razlog zbog čega su napali i pretukli tog čoveka - priča on.

Uhapšenima je određeno zadržavanje nakon čega će biti saslušani u tužilaštvu.

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve okolnosti ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading