MEĐUNARODNI DAN PORODICE: Nizom radionica i edukacija obeležen ovaj datum u Kragujevcu

Autor:

Vesti

22.05.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niz radionica i edukacija su za cilj imale da deci i roditeljima pruže znanje i veštine o negovanju i prevenciji fizičkog i mentalnog zdravlja.

MEĐUNARODNI DAN PORODICE: Nizom radionica i edukacija obeležen ovaj datum u Kragujevcu

Foto: Promo foto

U Kragujevcu je obeležen „Međunarodni dan porodice“ uz niz radionica i edukacija, koje su za cilj imale da deci i roditeljima pruže znanje i veštine o negovanju i prevenciji fizičkog i mentalnog zdravlja. 

Manifestaciju su otvorili Danijela Vasilijević, osnivač i upravitelj Fondacije i Borko Marinković predsednik kluba FK Vašarište, istakavši značaj udruživanja energija svih u zajednici, u borbi za zdravu porodicu.

Naš poznati voditelj, Dejan Pantelić je bio domaćin programa, a Leontina, sa svojim horom "Čarolija" je izvela svoje najlepše dečje numere.

Gosti manifestacije su bili i predstavnici svih značajnih udruženja u gradu, koja se bave zaštitom i unapređenjem položaja osoba sa invaliditetom, koji su zajedno sa predstavnicima Fondacije i Udruženja 321kids pustili šarene balone u nebo uz znak sećanja na decu koja nisu sa nama.

- Kragujevac je samo prva stanica na putu na koji smo krenuli u emotivno i mentalno osnaživanje dece i roditelja, koji treba da bude zadatak celog društva - istakla je Danijela Vasilijević, obraćajući se prisutnim medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading