IVANU VUK POSLE RASKIDA PROGANJAO! Potezao i ranije oružje na nju, policija mu oduzela 6 puški, izgubio posao zbog haosa koji je pravio! EVO ŠTA JE PRETHODILO ZLOČINU U NOVOM SADU! (FOTO)

Autor:

Hronika

10.05.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome nije jasno kako je sada Vuk R. došao u posed oružja, a sumnja se da ga je ukrao iz radnje u kojoj je radio pre otkaza.

IVANU VUK POSLE RASKIDA PROGANJAO! Potezao i ranije oružje na nju, policija mu oduzela 6 puški, izgubio posao zbog haosa koji je pravio! EVO ŠTA JE PRETHODILO ZLOČINU U NOVOM SADU! (FOTO)

Foto: Instagram

Vuk Rajak ubio devojku Ivanu Radomirović

Muškarac V.R. (34) koji je ubio bivšu devojku I. R. (26) u kozmetičkom salonu u Novom Sadu već je, nezvanično, od ranije prijavljivan za nasilje nad bivšom partnerkom i imao je zabranu prilaska, koja mu je izrečena 25. aprila ove godine.

- Bili su više od godinu dana u vezi, a pre šest meseci krenule su svađe. On joj je više puta pretio, poslednji put je na nju potegao i oružje, zbog toga mu je i oduzeto oružje i dobio je zabranu prilaska, a onda je usledio i njegov otkaz u firmi zbog svih tih incidenata - kaže izvor "Blica".

Kako dalje navodi, nikome nije jasno kako je sada došao u posed oružja, a sumnja se da ga je ukrao iz radnje u kojoj je radio pre otkaza.

Član četničkog pokreta, imao 6 pušaka

Vukašin R. je bio član Srpskog četnickog pokreta, blizak SNP 1389. Policija mu je izrekla hitnu meru zabrane i oduzela 6 pušaka nakon prijave devojke krajem aprila.

Republika

Foto: Tanjug/N. MIHAJLOVIC

Mesto ubistva u Novom Sadu

 

Pištolj kojim je izvršio ubistvo i samoubistvo bio je u nelegalnom posedu, dok je oružije koje je bilo oduzeto bilo u legalnom posedu. Meru je policija izdala i oduzela oružje kao preventivnu meru da ne bi došlo do zločina.

Da podsetimo, Vukašin R. je uleteo u kozmetički salon u Novom Sadu, a zatim pucao u svoju bivšu devojku Ivanu R., pa u sebe.

Nesrećna Ivana R. (26) je preminula na licu mesta.

Vukašin R. koji je preminuo od zadobijenih povreda u Kliničkom centru Vojvodine, bio je lovac.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

 

(Republika/Blic)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JEBO VAS VUK

18.05.2023 18:33

BIO JE ON MAJMUN , KAO I SVAKI ISKOMPLEKSIRANI RUTAN KOJI UBIJA ŽIVOTINJE I NA TAJ RACUN POSJEDUJE ORUŽJE . SVAKO KO JE U STANJU UBITI ŽIVOTINJU U STANJU JE UBITI ČOVJEKA , POGLEDAJTE MU PROFIL SVE JE JASNO , BIJEDNIK KLASIČAN