ON JE HTEO DA ZAVRŠI GEJM, PROBAĆU I JA SUTRA, ŠTA BUDE NEKA BUDE! Jezive poruke učenika iz Novog Sada, policija odmah reagovala!

Autor:

Hronika

10.05.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se niz pretećih poruka koje maloletnici šalju.

ON JE HTEO DA ZAVRŠI GEJM, PROBAĆU I JA SUTRA, ŠTA BUDE NEKA BUDE! Jezive poruke učenika iz Novog Sada, policija odmah reagovala!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Protiv dečaka M.Š. iz Novog Sada, učenika šestog razreda OŠ "Jozef Fatila" biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda među svojim vršnjacima.

On je kako se sumnja napisao zastrašujuće poruke pretnje svojim vršnjacima podržavajući dečaka ubicu sa Vračara i poručio da će "probati da završi, pa šta bude neka bude".

Prema informacijama koje ima Blic, jezive pretnje su otkrivene nakon što je školski pedagog prijavio je školskom policajcu da je M.Š. učenik šestog razreda na viber grupi učenika škole napisao poruku:

- Barem je mogao da siluje te likuše, šta fali iskreno. On je hteo da završi gejm, probaću i ja sutra, šta bude neka bude. -

Školski policajac je odmah reagovao i obavestio zamenika Višeg tužilaštva koji se izjasnio da je u pitanju krivično delo izazivanje panike i nereda i biće mu pisana krivična prijava, piše Blic

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading