KOSTA IMAO DETALJNO RAZRAĐEN PLAN ZA KRVAVI PIR: Danima igrao nasilne igrice, perfektno baratao oružjem, a onda krenuo u POKOLJ!

Autor:

Hronika

03.05.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta je veče pre nego što će napraviti krvoproliće bio kod druga, a onda je bio na žurci, a u drugo sobodno vreme igrao je nasilne igrice.

KOSTA IMAO DETALJNO RAZRAĐEN PLAN ZA KRVAVI PIR: Danima igrao nasilne igrice, perfektno baratao oružjem, a onda krenuo u POKOLJ!

Foto: Privatna arhiva

Napadač sa Vračara

Dečak Kosta Kecmanović (14) pucao je na učenike i osoblje škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i tom prilikom ubio osam učenika i čuvara škole.

Kako portal Republika.rs saznaje, Kosta je veče pre nego što će napraviti krvoproliće bio kod druga, a onda je bio  na žurci, gde su se, kako se sumnja, konzumirali narkotici.

Kosta je, kako saznaje portal Republika.rs, sa društvom, ali i sam igrao često nasilne igrice. Naime, sadržaj koji je odabirao je bio uglavnom nasilnog karaktera.

Prema najnovijim  informacijama, sumnja se da je dečak imao detaljno razrađen plan kako će, u slučaju neželjenog ponašanja prema njemu, izvršiti krvavi pir.

U medijima se pojavila informacija da je učenik dobio jedinicu iz istorije, kada se odlučio na masakr u školi. Kako se saznaje, on je sa časa otišao kući po oružje, a onda se vratio i počinio zločin.

Prijatelji porodice Koste Kecmanovića, učenika je maltretirala grupa od šest dečaka već 2 godine i menjali su mu smenu zbog toga

- Bio je izlozen seksualnom nasilju od strane te dece - pričaju prijatelji porodice Kecmanović.

Da podsetimo, nije poznato da li je i u trenutku krvavog pira jutros u 8.30 Kosta bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Ipak, prilikom hapšenja je izustio samo jednu rečenicu: "Pucao sam zato što sam psihopata".

Inače, Kosta Kecmanović je bio miran, nije pokazivao nikakve emocije i nije se opirao hapšenju

Policajci su mu rekli da spusti oružije i stavi ruke na glavu i da legne na pod. On je bez opiranja poslušao njihove naredbe. On je prilikom hapšenja izustio samo tu jednu gnusnu jednu rečenicu.

Kosta Kecmanović (14) je bio uzoran đak, saznaje Republika.

Kako saznajemo, on je bio na takmičenju iz matematike i istorije, a roditelji su mu zdravstveni radnici.

Kako smo ranije pisali, otac dečaka koji je inače poznati radiolog je i ljubitelj oružja!

Naime, on više puta mesečno posećuje streljanu, a kako se pretpostavlja od njega je dečak i nabavio pištolj i šaržere. Prema informacijama iz MUP-a sumnja se da je pucao iz očevog pištolja.

Napadač je uhapšen, a policija i Hitna pomoć još uvek se nalazi na licu mesta. 

Sumnja se da je motiv svirepog zločina bila jedinica koju je ubica dobio iz istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
psihijatar

03.05.2023 13:53

Evidentno je da je bes i nasilje and njih prouzrokovalo sve ovo. 100% je bio žrtva vršnjačkog, ako ne i seksualnog nasilja. Prekipela mu je čaša, dalje nije mogao. Da su postupali po priajvi za vršnjačko nasilje, ne bi menjao smene i ne bi bio maltretiran Da, imao je problem, bio je MALTRETIRAN!

Vera

03.05.2023 15:10

Kakvo vršnjačko i seksualno nasilje! Pa svi smo jednom bili deca, učenici... Nasilja je uvek bilo i biće, ali ti što to rade ne bi trebalo da se provlače nekažnjeno. Dosta protekcije i života u stilu "para vrti gde burgija neće". Svi su u porodici mali carevi, deci je dozvoljeno apsolutno sve, nikakve obaveze i odgovornosti, samo maženje i paženje, a mama i tata će sve ostalo. Niko nije autoritet za današnju decu, pa i kad bi neko hteo nešto da promeni onda neki drugi "skaču" na te ljude i proglašavaju ih za "seljake" prostake, krezube itd. Da li je slučajno što se ovo dogodilo u elitnoj beogradskoj školi na Vračaru?

Andy

03.05.2023 18:01

Ali on je pucao na decu u novoj smeni gde nisu bili ti navodni koji su ga uznemiravali kako tvrdi njegova porodica. Slušalao sam snimak oca one Irine, premestili ga jer ga dirali za muvanje iz A smene u B, on pobio B. Ubio devojcice koje nisu ni na spisku jer su bile odmah do vrata... Nema opravdanja, njemu je pukla droga i GTA, adrenalin... Ne pravdajte ovo samo povredjujete time porodicu zrtava