NASTAVNIK JE DOTRČAO I REKAO NAM DA BEŽIMO! Potresna ispovest preživelih učenika nakon pucnjave na Vračaru: VIDELI SMO RANJENOG DRUGA!

Autor:

Hronika

03.05.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta je mnogo ekipa policije i Hitne pomoći.

NASTAVNIK JE DOTRČAO I REKAO NAM DA BEŽIMO! Potresna ispovest preživelih učenika nakon pucnjave na Vračaru: VIDELI SMO RANJENOG DRUGA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Učenik sedmog razreda otvorio je vatru na učenike i osoblje osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u centru Vračara pri čemu je najmanje jedna osoba smrtno stradala, a više ih je pšovređeno, od kojih je nekoliko dece.

Prema rečima đaka koji su se spasili, četrnaestogodišnjak je u školu uneo pištolj  sa čak 5 punih šaržera.

- On je ušao u školu i počeo da puca. Mi smo bili na spratu i pomislili smo da neko baca petarde. Međutim, iznenada je dotrčao naš nastavnik i počeo da viče da brzo izađemo iz škole. Dok smo trčali video sam jednog dečaka kako sedi na podu, a oko njega su bili drugari koji su plakali. Video sam da mu je trenerka bila probušena - reko je jedan od učenika škole Vladilsav Ribnikar za Informer.

Podsetimo, povodom krvavog pira na Vračaru oglasio se i MUP koji je saopštio da je napadač uhapšen.

Deca su prevezena u Tiršovu i Urgentni centar, a napadač je uhapšen. Kako se nezvanično saznaje, prilikom hapšenja nije bio sam, pa se proverava da li je imao saučesnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading