OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O STRADANJU DEČAKA U KAČAREVU: Evo koji još nalaz čekaju

Autor:

Hronika

31.03.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S. F. (14) sahranjen je danas u 13 časova na lokalnom groblju.

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O STRADANJU DEČAKA U KAČAREVU: Evo koji još nalaz čekaju

Foto: Nemanja Pančić

Učenik se ubio u Kačarevu

O slučaju samoubistva učenika S. F. (14) osmog razreda Osnovne škole u Kačarevu za oglasilo se Više javno tužilaštvo u Pančevu i izjavilo da se čeka analiza tkiva pokojnog na prisustvo droga i alkohola.

- Više javno tužilaštvo postupa po događaju u Osnovnoh školi "Žarko Zrenjanin" u kačarevu, te prikuplja dokaze kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti lica i okolnosti pod kojima je došlo do smrti. Po izdatim naredbama za sudskomedicinsku obdukciju beživotnog tela i analizu tkiva pokojnog na prisustvo opojnih droga i alkohola, ovo tužilaštvo još uvek nije dobilo tražene nalaze - rekli su iz tužilaštva za Telegraf.

Obdukcija je prema nezvaničnim saznanjima pokazala da mu je nakon pada pukla aorta, kao i to da je tokom jučerašnjeg dana iz škole oduzet snimak sa nadzorne kamere koji je poslat na veštačenje i koji bi mogao da rasvetli zbgo čega je S.F. rešio da sebi oduzme život.

U sklopu istrage iskaze će dati zaposleni iz škole, a u prisustvu roditelja i njegovi drugovi iz odeljenja.

Tragedija se dogodila pre dva dana oko 12.30 časova na času nemačkog jezika, a radnik obezbeđenja je pozvao policiju, piše Telegraf.

S. F. (14) sahranjen je danas u 13 časova na lokalnom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading