ČULA SE SNAŽNA EKSPLOZIJA, SVI SMO SKOČILI IZ KREVETA: Na Marijanine automobile bačena bomba, komšije sa Čukarice u šoku (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

22.03.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana je sa suprugom dočekala policiju i ispred zgrade na Čukarici gde su vozila gorela se zadržala sve dok patrole nisu otišle.

ČULA SE SNAŽNA EKSPLOZIJA, SVI SMO SKOČILI IZ KREVETA: Na Marijanine automobile bačena bomba, komšije sa Čukarice u šoku (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bomba na Čukarici

Beogradska policija traga za osobom koja je u ponedeljak dva sata nakon ponoći bacila bombu na automobile "reno tvingo" i "mercedes" na Čukarici koji su u vlasništvu Marijane M. (39), saznaje portal Republika.rs.

Komšije Marijane M. su za portal Republika.rs rekli da se u pola noći čula snažna eksplozija.

- Čula se jaka eksplozija, svi smo skočili iz kreveta, nismo znali o čemu je reč. Provirili smo kroz prozor i videli kako automobili gore - kaže komšinica za naš portal.

Kako svedoči, Marijana je sa suprugom dočekala policiju i ispred zgrade gde su vozila gorela se zadržala sve dok patrole nisu otišle, što je bilo u ranim jutarnjim časovima.

- Tu porodicu sam samo u prolazu viđala, ali nikad sa njima ni reč nisam prozborila, jer nisu baš bili druželjubivi - kaže naša sagovornica.

- Čuo sam jak udarac, a par minuta nakon toga i video policiju pod rotacijom, u prvi mah sam mislio da je došlo do neke saobraćajne nesreće, međutim, ubrzo nakon policije, pojavili su se i vatrogasci, pa sam shvatio da je nešto ozbiljnije u pitanju - kaže komšija Marijane M. za portal Republika.rs i dodaje:

- Izašao sam napolje i video komšiju i komšinicu kako pričaju sa policijom, kao i automobile koji su izgoreli. 

Prema njegovim rečima, ne može sa sigurnošću da tvrdi, ali misli da imaju troje ili četvoro male dece.

- Doselili su se pre desetak godina u kraj, na početku su još i umeli da nas pozdrave, ali ne znam šta im se posle desilo, sada nas samo bledo pogledaju i prođu pored nas.

Od tako jake detonacije nakon paljenja automobila, popucalo je staklo na prozorima automobila i završilo kod komšije koji živi preko puta.

 

 

Kako saznaje portal Republika.rs, policija je na mestu napada našla "kašiku" od ručne bombe koja je poslata na veštačenje.

- Sa okolnih zgrada uzeti su snimci kako bi se izvršilac što pre identifikovao. Policija je juče razgovarala sa komšijama M. M.- kaže sagovornik blizak istrazi.

Bomba je u potpunosti uništila "reno" i delimično "mercedes", na kojem je oštećen prozor na suvozačevim vratima.

Na stanovima su popucali prozori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading