BOMBOM NA DVA AUTOMOBILA KOJA SU U VLASNIŠTVU ŽENE: Detalji incidenta na Čukarici - vozila uništena, policija traga za napadačem!

Autor:

Hronika

22.03.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je na mestu napada na Čukarici našla delove ručne bombe koja je poslata na veštačenje.

BOMBOM NA DVA AUTOMOBILA KOJA SU U VLASNIŠTVU ŽENE: Detalji incidenta na Čukarici - vozila uništena, policija traga za napadačem!

Foto: ST/P. DIVAC

Policija vrši uviđaj

Beogradska policija traga za osobom koja je u ponedeljak dva sata nakon ponoći bacila bombu na automobile "reno tvingo" i "mercedes" na Čukarici koji su u vlasništvu Marijane M. (39), saznaje portal Republika.rs.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako saznaje portal Republika.rs, policija je na mestu napada našla "kašiku" od ručne bombe koja je poslata na veštačenje.

- Sa okolnih zgrada uzeti su snimci kako bi se izvršilac što pre identifikovao. Policija je juče razgovarala sa komšijama M. M.- kaže sagovornik blizak istrazi.

Bomba je u potpunosti uništila "reno" i delimično "mercedes", na kojem je oštećen prozor na suvozačevim vratima.

Na stanovima su popucali prozori.

Incident se dogodio u Ulici Braće Škerovića na Čukarici, oko dva sata iza pomoći, u noći ponedeljka na utorak, na parkingu stambene zgrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading