OVO JE JEDAN OD UHAPŠENIH MONSTRUMA SILOVATELJA ŽENE IZ ZRENJANINA! Satima su se iživljavali nad njom, ZVERSKI su joj rezali telo! (FOTO)

Autor:

Hronika

18.03.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv zločin nad ženom iz okoline Zrenjanina uznemirio je javnost!

OVO JE JEDAN OD UHAPŠENIH MONSTRUMA SILOVATELJA ŽENE IZ ZRENJANINA! Satima su se iživljavali nad njom, ZVERSKI su joj rezali telo! (FOTO)

Foto: Facebook

Muškarci Lj. N. (32) i njegov maloletni drug (17) iz okoline Zrenjanina, osumnjičeni su da su pre dva dana upali u porodičnu kuću jedne žene (68), prvo je mučili, a zatim zverski silovali, da bi je na kraju opljačkali.

Kako saznaju beogradski mediji, žrtva je živela sama, a uhapšeni su iz istog mesta, praktično su komšije.

Foto: Facebook

Lj.N.

- Žena živi sama i sumnja se da su to osumnjičeni znali pa su tako 16. marta uveče upali u njenu kuću. Nesrećna žena se uplašila, a oni su bili veoma nasilni prema njoj - kaže sagovornik Kurira i nastavlja:

- Udarali su je rukama i nogama svuda po telu, pretili joj da će je zaklati, ubiti i da od nje neće ostati ništa. Jeziva tortura trajala je nekoliko sati, a nasilnici su surovo, u jednom trenutku, uzeli nož i počeli da se iživljavaju nad njom.

Kako navodi sagovornik Kurira, žrtvi su zatim naneli povrede.

- Nožem su ženi na telo urezali inicijale - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodaje:

- Kada su završili sa iživljavanjem, ostavili su je da nepomično leži nasred kuće, a oni su pobegli. Šta su tačno ukrali iz njene kuće nije sa sigurnošću utvrđeno.

- Žena je ležala sve do jutra, dok nije malo došla sebi i dobila snage da pozve pomoć. Navodno je pozvala komšiju, koji se šokirao prizorom koji je zatekao, pa je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. Povređena i izmučena žena je prevezena u zrenjaninsku bolnicu, gde su joj konstatovane brojne povrede, a detaljnim analizama je utvrđeno da je žena silovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading