VELIKO HAPŠENJE KOD ŠIMANOVACA: Turci napunili kamion, zaplenjeno 220 kila marihuane

Autor: Republika

Hronika

17.03.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, zaplenili su oko 220 kilograma marihuane i uhapsili pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

VELIKO HAPŠENJE KOD ŠIMANOVACA: Turci napunili kamion, zaplenjeno 220 kila marihuane

Foto: MUP

Ilustracija

Uhapšeni su turski državljani O. S. (1980) i B. A. (1995), kao i A. M. (1981), I. J. (1983) i K. A. (1977), sva trojica sa područja AP Kosovo i Metohija, dok se za jednom osobom intenzivno traga.

Policijski službenici su na auto-putu, na odmaralištu u blizini Šimanovaca, zatekli osumnjičene prilikom primopredaje droge koja je, kako se sumnja, trebalo da bude prevezena u Tursku.

U jednom od tri kamiona koji su koristili pronađeno je 211 paketa sa marihuanom. Ukupno je bilo 220 kilograma marihuane. Što bi naš narod rekao, "šta zna dete šta je 200 kila".

Sumnja se da je O. S. organizovao transport droge radi dalje prodaje i sticanja protivpravne imovinske koristi.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading