UBILA SAM GA JER ME JE PRIMORAVAO NA ODNOSE! Isplivali DETALJI misterioznog ubistva na Vračaru, Fatima progovorila!

Autor:

Hronika

04.02.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle otkrivenog ubistva, vrata stana su ostala zapečaćena, a telo Dragana.V. je odvezeno na obdukciju.

UBILA SAM GA JER ME JE PRIMORAVAO NA ODNOSE! Isplivali DETALJI misterioznog ubistva na Vračaru, Fatima progovorila!

Foto: Vladimir Lukić, Društvene mreže

Fatima Z. (39) uhapšena je zbog sumnje da je ubila Dragana V. (70) u stanu u Ulici Sime Igumanova na Vračaru. Beživotno telo sa ubodnim ranama od oštrog predmeta pronašao je rođak nastradalog čoveka, koji je odmah pozvao policiju.

Prema novim informacijama do kojih su došli mediji, ova žena priznala je da je ubila Dragana, a kao motiv ubistva navela je da ju je on primoravao na seksualne odnose.

- Fatima je neko vreme čistila stan kod starijeg čoveka, pa je zbog toga locirana veoma brzo. Ona je ispričala svoju verziju priče, a to je da je u jednom trenutku došlo do sukoba. Da je on nasrnuo na nju kako bi je primorao na seksualni odnos.

- Ona se tome oduprla, pa je braneći se zadala mu nožem smrtonosne povrede po telu. Potom je oprala nož i pobegla. Sve ove tvrdnje se još uvek ispituju - navodi izvor Informera i dodaje da se ne isključuje mogućnost da je motiv ubistva bila i pljačka.

Posle otkrivenog ubistva, vrata stana su ostala zapečaćena, a telo Dragana.V. je odvezeno na obdukciju.

Komšije iz zgrade u kojoj je penzioner živeo navode da su u šoku nakon saznanja da je Dragan ubijen.

- Dan ranije, pre nego što su ga pronašli, razgovarao je sa mnom. Videla sam ga u hodniku kada je išao u prodavnicu. Imao je taj neki ritual, ispijanje kafe sa prijateljima, pijaca. Bio je vedar i veseo čovek. Brat ga je navodno ceo dan zvao, ali se on nije javljao na telefon, pa je došao do njegove zgrade i pronašao ga mrtvog - kaže naša sagovornica.

Kako je čula, Dragana su pronašli na podu stana u lokvi krvi.

- Svi u zgradi smo uplašeni, viđali smo neku ženu da dolazi kod njega, ali ne znamo da li je to ta. Nije se čula nikakva svađa. Dragan je stalno pričao o ćerkama i unucima, bio je veseo čovek - priseća se komšinica tragično stradalog penzionera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading