OD BOLOVA NE ZNAM GDE SAM: Vozač trolejbusa završio u Urgentnom nakon jezive nesreće na Plavom mostu - izašao da namesti motke, pa ga udari automobil!

Autor:

Hronika

28.01.2023

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izašao sam iz trolejbusa da namestim motke, ili tačnije kanape. Naišao je automobil, udario me je i nakon toga... - kaže nesrećni vozač trole nakon nesreće.

OD BOLOVA NE ZNAM GDE SAM: Vozač trolejbusa završio u Urgentnom nakon jezive nesreće na Plavom mostu - izašao da namesti motke, pa ga udari automobil!

Foto: Tanjug/D. Kujundžić

Trola

Večeras se u Beogradu, tačnije na Plavom mostu u traci ka naselju Medaković dogodila nesreća, kada je vozač trolejbusa izašao da namesti motke nakon čega da je udario automobil.

Vozač Zoran Pavlović iz Beograda prevezen je u Urgentni centar.

- Izašao sam iz trolejbusa da namestim motke, ili tačnije kanape. Naišao je automobil, udario me je i nakon toga su me doveli ovde u Urgentni centar. Da budem iskren, ne znam ni šta je s njim sad ni šta se desilo, od bolova ne znam gde sam. Ne znam ni koje povrede imam, jer još čekam na pregled - rekao je Zoran, piše Telegraf.

Ovo je samo jedna u nizu nesreća koje su se danas dogodile na putevima Srbije.

Da podsetimo, jedan pešak je povređen noćas u saobraćajnoj nesreći kod Pravnog fakulteta, na uglu Beogradske i Bulevara kralja Aleksandara, naveli su u Hitnoj pomoći.

Povređeni pešak je sa povredama glave odmah nakon nesreće zbrinut u Urgentnom centru.

TAkođe, najmanje jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila veče pre oko 18 sati na putu Niš - Kruševac kod sela Gaglovo.

U nesreći je učestvovalo više vozila, a dve osobe su teško povređene.

Saobraćaj je obustavljen i uviđaj je dugo trajao. Prema prvim informacijama, automobil je udario u traktorsku prikolicu.

Uviđajem je utvrđeno da je vozač "renoa klio" iz nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u "volvo" koji je na prikolici prevozio traktor.

Vozač će biti zadržan 48 sati u pritvoru po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva.

Poginula je osoba koja je bila suvozač u automobilu marke "reno klio" koji se sudario sa "volvoom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading