ŽENA KUVALA RUČAK I SAMO ODJEDNOM PALA: Novi detalji užasa u Borči - suprug pokušao da je oživi, uspeo je samo da spasi dete!

Autor:

Hronika

26.01.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž je našao ženu u Borči u stanu punom dima kako leži na podu, pokušao je da je oživi, ali bezuspešno.

ŽENA KUVALA RUČAK I SAMO ODJEDNOM PALA: Novi detalji užasa u Borči - suprug pokušao da je oživi, uspeo je samo da spasi dete!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Žena je kuvala ručak i u jednom trenutku samo pala između šporeta i kreveta. Ostala je upaljena ringla, bilo je dima, ali nije bilo požara. Kada se muž vratio sa posla, izvukao je iz stana nju i četvorogodišnjeg sina - priča komšinica u čijoj je zgradi u Borči sinoć preminula žena (39).

Kako kažu, dete je u spavalo u svojoj sobi i nije ni na koji način povređeno.

- Kada je muž izvukao ženu iz stana, stavio je da leži na pod u hodniku zgrade. Pokušavao je da je oživi, ali bezuspešno - prepričava komšinica detalje drame koja se odigrala u Borči kada je nažalost jedna mlada žena, majka, preminula iznenada.

Ova porodica se, kažu komšije, doselila nedavno, pre par meseci. Osim četvrogodišnjeg sina, iza sebe je ostavila i ćerku od 19 godina.

- Ona je bila vredna žena. Radila je u prodavnici, rano ujutru je išla na posao, brinula se o deci. Velika je ovo tragedija, a i na sve to tako malo dete ostade bez majke - pričaju komšije sa velikom tugom, piše Blic.

Predsednica kućnog saveta Vesna Petković rekla je da u zgradi nije bio nikakav požar.

- Žena je imala problema sa srcem. Ne znam da li je doživela srčani udar, ali se nije ugušila od dima. Nikakvog požara nije bilo, nisu bili tu ni vatrogasci. Policija je rekla da će raditi obdukciju i da će sačekati rezultate - kaže nam Petkovićeva.

Da podsetimo, tragedija u kojoj je iznenada preminula P. M. K. (39) desila se sinoć u Borči.

Ćerka žene koja je preminula rekla je kratko da je njena majka imala srčanih problema, a da se njen mali brat trenutno nalazi kod rođaka.

Dodala je da je od oca čula za tragediju, a da inače ne živi sa njima.

Mediji su prvo preneli da je žena nastradala u požaru koji je oko 17.20 sati izbio u stambenoj zgradi, ali se ta informacija pokazala kao netačna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading