VELIKA AKCIJA POLICIJE: Zaplenjena ogromna količina droge, uhapšena dvojica u Borči!

Autor:

Hronika

20.12.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Droga je zaplenjena nakon primopredaje manje količine, a onda su pronađene "zalihe".

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Zaplenjena ogromna količina droge, uhapšena dvojica u Borči!

Foto: MUP Srbije

Zaplena droge

U velikoj policijskoj akciji u beogradskom naselju Borča zaplenjeno je 44,1 kg marihuane.

Droga je zaplenjena nakon primopredaje manje količine u ulici Ratnih vojnih invalida.

Tada su policijski inspektori uhapsili N. M. (27) i B. P. (29), a u automobilu koji je vozio N. M. pronađeno je nekoliko paketića kokaina, 30.000 dinara i 250 evra.

Po nalogu Suda, usledio je pretres objekata koje u Borči koristi osumnjiceni N. M. Tom prilikom pronađeno je više od 44 kg kanabisa i vagica za precizno merenje.

Osumnjičenom N. M. je po nalogu VJT u Beogradu određeno zadržavanje zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. 

Kod B. P. je pronađena jedna kesica kanabisa i njemu je po nalogu VJT u Beogradu određeno zadržavanje zbog krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

Ova vest stiže samo nekoliko dana nakon informacije da je u Atini "pala" srpsko-hrvatska narko banda.

Da podsetimo, tokom velike akcije policije u Atini "palo" je 11 pripadnika srpsko-hrvatskog narko klana koji su iz Španije drogu navodno prevozili u kutijama za deterdžent, a potom davali dvojici nastavnika u jednoj osnovnoj školi da je dalje prodaju. Jedan od vođa ovog kartela navodno je Saša Cvjetan, bivši pripadnik paravojne jedinice "Škorpioni".

Tokom akcije uhapšeno je šest muškaraca iz Hrvatske i Srbije, trojica Grka i dve Grkinje.

Kako prenose grčki mediji, reč je o kriminalnoj organizaciji čiji su članovi imali "bogatu" kriminalnu prošlost, a sada su, kako se sumnja, putem prodaje droge ostvarili dobit od 250.000 evra. Vođe ove narko-bande, živeli su u luksuznim životom u iznajmljenim kućama u severnim i južnim predgrađima Atine, a kao prevoz, koristili su luksuzna vozila BMW i "mercedes".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading