USKORO HAPŠENJA U AFERI "TROJKA": Tužilaštvo utvrđuje ko je širio LAŽI o Dušanu Vlahoviću i Ani Rajković! Češljaju telefone, počinju SASLUŠANJA

Autor:

Hronika

16.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utvrđuje se ko je širio laži o navodnoj aferi fudbalera Srbije Dušana Vlahovića i Ane Rajković, supruge golmana Predraga Rajkovića, i na koji način.

USKORO HAPŠENJA U AFERI "TROJKA": Tužilaštvo utvrđuje ko je širio LAŽI o Dušanu Vlahoviću i Ani Rajković! Češljaju telefone, počinju SASLUŠANJA

Foto: Starsport/www.profimedia.rs/Instagram

Afera "Trojka"

Svetsko prvenstvo u fudbalu za Srbiju je završeno, ali afera koja je obeležila Mundijal i dalje traje, odnosno, klupko se polako odmotava. Kako saznaje Republika, identifikovana su lica koja su učestvovala u pakovanju afere o tome kako je golmana reprezentacije Predraga Rajkovića supruga Ana navodno prevarila s njegovim saigračem Dušanom Vlahovićem i oni će biti pozvani na informativni razgovor.

Podsetimo, skandal o preljubi koja se, navodno, desila godinu dana ranije izbio je odmah po dolasku na SP i potpuno poremetio "orlove", koji su već na startu takmičenja imali najteži zadatak - Brazil.

HVATANJE ZA GUŠU

Glasine su bile da je u svlačionici došlo do hvatanja za gušu između dvojice kolega iz reprezentacije, a kako je Vlahović propustio duel s Brazilom, to je samo podgrejalo sumnje u istinitost priče. Selektor Dragan Stojković Piksi je demantovao da je došlo do bilo kakve tuče, ali činjenica da fudbaleri nisu pokazali ništa na terenu govori da je atmosfera u timu bila veoma loša.

Ana Rajković je odmah po povratku iz Katara ceo slučaj prijavila policiji, a u sve se uključilo i Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal. Iz tužilaštva nam je potvrđeno da se bave ovim slučajem.

- Policija istražuje ovaj slučaj i već su došli do određenih saznanja. Zbog toga što istraga i dalje traje ništa ne sme da se objavljuje, ali javnost će biti u šoku kada se bude izašlo sa zvaničnim podacima - rekao je izvor našeg portala blizak istrazi.

Kako navodi naš izvor iz istrage, preko IP adrese uspeli su da dođu do učesnika.

- Po prijavi Ane Rajković, pokrenuta je istraga i vrlo brzo su otkrivena lica koja su razmenjivala poruke o navodnoj aferi. Kada su ovakve stvari u pitanju, nije teško doći do podataka. Svi počinioci će biti pozvani na informativni razgovor - kaže naš sagovornik.

Ova afera, kako je pisao naš list, bila je način da se indirektno naškodi Piksiju, preko rušenja atmosfere u timu, što im je, sudeći prema tome da nismo prošli grupnu fazu, i uspelo.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Božidar Spasić

Božidar Spasić, bivši obaveštajac, ističe da je i u sportu počeo da se vodi rat i da je vidljivo da neko ne želi Piksija na čelu reprezentacije.

- Tim svetom vladaju menadžeri i oni bi da kroje stvari, Piksi im tu ne ogovara i žele da ga sklone jer imaju svog kandidata. On ima jedan ugled i autoritet i nije podlegao pritiscima - ističe Spasić.

ŽENE PUSTILE TRAČ

Republika

Foto: instagram.com

Ana Rajković

Rajkovićeva je prethodno za jedan nedeljnik izjavila da je u pitanju više ženskih osoba.

- Aferu sam prijavila policiji, samim tim sam najlakše otkrila o kome se radi. Tako da će se policija time baviti, a ja ću, na kraju, da dodam šlag na tortu. Veoma sam razočarana što je priča počela od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučile da mi pored takvih prijateljica neprijatelji nisu potrebni! Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti! Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila - poručila je supruga našeg čuvara mreže.

Nicović: Policija može da dođe do poruka

Republika

Foto: Youtube/ Dokumentarne Emisije Balkan

Marko Nicović

Komentarišući način na koji je policija pronašla one koji su fabrikovali aferu, Marko Nicović, član Svetske asocijacije šefova policije, objašnjava da sve što pošaljete telefonom ostaje zauvek.

- To je prokletstvo savremenih uređaja. Policija može da pristupi vašim porukama, pozivima od pre pet godina jer se to čuva na serverima telefonskog operatora, kao neka arhivska građa, i time što ste obrisali niste ništa uradili - kaže Nicović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gordana

16.12.2022 22:32

Dragi moji fudbaleri svi imare zene koje su silikonke i koje su imale pun voz muskaraca .. Nisam ljubomorna nedaj boze ali da ne idem od jedne do druge da licitiramo i nabrajamo ...