OPSADNO STANJE NA AERODROMU! Šef srpskog podzemlja u Beogradu za manje od dva sata

Autor:

Hronika

30.11.2022

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Bojović, vođa nekadašnjeg zemunskog klana krenuo je letom iz Madrida za Srbiju pre pola sata.

OPSADNO STANJE NA AERODROMU! Šef srpskog podzemlja u Beogradu za manje od dva sata

Foto: Privatna arhiva

Kako piše Blic, mere bezbednosti će biti na visokom nivou, a policija je organizovala nekoliko alternativnih varijanti za bezbedno odvoženje Bojovića sa aerodroma.

Prema informacijama koje posedujemo, po sletanju aviona u Beograd, Luka Bojović se neće mešati i izaći sa ostalim putnicima koji budu doleteli letom avio kompanije Air Serbia iz Madrida.

Republika

Foto: www.profimedia.rs/printscreen

Luka Bojović

 

- Pretpostavlja se da zbog lične bezbednosti neće ulaziti u zgradu aerodroma Nikola Tesla, već da će u pratnji policijskih inspektora izaći iz aviona direktno u policijsko vozilo koje će biti parkirano pored vazduhoplova. Zatim će izaći sa aerodromskog kompleksa na jedan od sporednih izlaza - kaže izvor "Blica".

Kako je "Blic" ranije danas objavio, po sletanju na beogradski aerodrom prva adresa na koju će Bojović otići u pratnji policije trebalo bi da bude stanica policije 29. novembar.

Kako piše taj list, tu će biti obavljen razgovor sa njim i identifikacija koja je standardna procedura vezana za ekstradicije i deportacije.

Bojović će čuti da je u Srbiji slobodan čovek jer se protiv njega ne vodi nijedan postupak, ali će mu biti saopšteno ono što i sam zna - da je njegova bezbednost ugrožena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading