OPSADNO STANJE NA AERODROMU! Šef srpskog podzemlja u Beogradu za manje od dva sata

Autor:

Hronika

30.11.2022

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Luka Bojović, vođa nekadašnjeg zemunskog klana krenuo je letom iz Madrida za Srbiju pre pola sata.

OPSADNO STANJE NA AERODROMU! Šef srpskog podzemlja u Beogradu za manje od dva sata

Foto: Privatna arhiva

Kako piše Blic, mere bezbednosti će biti na visokom nivou, a policija je organizovala nekoliko alternativnih varijanti za bezbedno odvoženje Bojovića sa aerodroma.

Prema informacijama koje posedujemo, po sletanju aviona u Beograd, Luka Bojović se neće mešati i izaći sa ostalim putnicima koji budu doleteli letom avio kompanije Air Serbia iz Madrida.

Foto: www.profimedia.rs/printscreen

Luka Bojović

 

- Pretpostavlja se da zbog lične bezbednosti neće ulaziti u zgradu aerodroma Nikola Tesla, već da će u pratnji policijskih inspektora izaći iz aviona direktno u policijsko vozilo koje će biti parkirano pored vazduhoplova. Zatim će izaći sa aerodromskog kompleksa na jedan od sporednih izlaza - kaže izvor "Blica".

Kako je "Blic" ranije danas objavio, po sletanju na beogradski aerodrom prva adresa na koju će Bojović otići u pratnji policije trebalo bi da bude stanica policije 29. novembar.

Kako piše taj list, tu će biti obavljen razgovor sa njim i identifikacija koja je standardna procedura vezana za ekstradicije i deportacije.

Bojović će čuti da je u Srbiji slobodan čovek jer se protiv njega ne vodi nijedan postupak, ali će mu biti saopšteno ono što i sam zna - da je njegova bezbednost ugrožena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading