MILJKOVIĆ JE MOZAK OPERACIJE ZA SVA UBISTVA - OD POČETKA DO KRAJA: Ozbiljna optužba Srđana Lalića, ono što je rekao šokiralo sve u sudnici!

Autor:

Hronika

29.11.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Belivukovom klanu je nastavljeno ispitivanjem svedoka okrivljenog Srđana Lalića.

MILJKOVIĆ JE MOZAK OPERACIJE ZA SVA UBISTVA - OD POČETKA DO KRAJA: Ozbiljna optužba Srđana Lalića, ono što je rekao šokiralo sve u sudnici!

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Srđan Lalić, Marko Miljković i Veljko Belivuk

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe pod vođstvom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i Marka Miljkovića, zvanog Mare Mesar.

Suđenje je nastavljeno ispitivanjem svedoka okrivljenog Srđana Lalića, koji je prvo govorio o detaljima vezanim za "Skaj" aplikaciju, a onda je izneo jezive detalje ubistava Gorana Veličkovića i drugih žrtava.

Srđan Lalić je izneo ozbiljnu tvrdnju na današnjem suđenju Belivukovom klanu. Naime, on je bio izričit u tvrdnji da je Marko Mesar mozak operacije za sva ubistva.

Na pitanje sudije ko je osmislio kuću u Ritopeku, svedok okrivljeni decidno kaže da je Miljković inicijator svega. 

- Slike iz skrivene prostorije smo razmenili dok sam bio u inostranstvu, tada je tu uzgajana marihuana. Prethodno su likvidacije vršene oružjem dok Miljković nije smislio sistem ubijanja na ovaj način. On je mozak operacije za sva ubistva, od početka do kraja -  napomenuo je Lalić.

Kako je dodao, imali su četiri radio stanice za komunikaciju.

- Jedna je bila kod Veljka, tako mislim. Preostale tri smo koristili po nas dvojica u konvojima za praćenje. Bunker u kući u Ritopeku smo često zvali rupa i klanica. 

Šta je radio Draganić?

- On je često na vezi sa Markom i Veljkom, ispitivao je Mitića i prenosio informacije.

Nemanja Đurić se spominje u vašem iskazu i da je bio tu, ali ko tuče Mitića?

- Ja, Miloš Budimir, Marko...

Sudija je završila  današnji pretres posle tri po sata ispitivanja prvog svedoka-okrivljenog Srđana Lalića i odredila nastavak u radnije određenom terminu u četvrtak, 1. decembra, kada će biti nastavljeno njegovo ispitivanje. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading