MILOVANOVIĆ VAN KONTROLE NAKON NAPADA NA JAVNOG TUŽIOCA: Napravio novi incident u Mirijevu

Autor:

Hronika

18.11.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U istom danu kada je pre podne u Palati pravde izazvao incident sa Višim javnim tužiocem u Beogradu, psovao i nazvao sve zaposlene u tužilaštvu indijancima zamenik javnog tužioca u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, Predrag Milovanović je već u večernjim časovima, oko 22h izavao novi incident u Mirijevu.

MILOVANOVIĆ VAN KONTROLE NAKON NAPADA NA JAVNOG TUŽIOCA: Napravio novi incident u Mirijevu

Foto: Republika

Do incidenta je došlo kada je bez povoda, Milovanović prišao mlađem paru koji se raspravljao oko nečega na ulici i počeo da im se meša u komunikaciju.

Na to mu je mladić od 21 godine rekao ''da gleda svoja posla i da odje*e''.

Nakon toga, Milovanović je mobilnim telefonom pozvao policiju kako bi prijavio navodne uvrede, zloupotrebljavajući svoju tužilačku funkciju i predstavljajući se kao zamenik Drugog osnovnog javnog tužioca.

Mladić je pokušao da mu prekine razgovor, rečima “je l' si ti čoveče, lud, zašto zoveš policiju?” i zamahnuo rukom prema Milovanovićevom telefonu koji mu je ispao iz ruke na zemlju.

Policija je je tim povodom kontaktirala nadležnog tužioca koji je procenio da u prijavljenom događaju nema elementa bilo kog krivičnog dela i da se ne radi o napadu na tužioca kako je to Milovanović pokušao da predstavi policiji.

Učesnici ovog događaja, devojka od 19 godina i mladić od 21 su dali svoje izjave policiji , nakon čega su pušteni kući.

Podsetimo, Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović podneo je 17. novembra prijavu disciplinskom tužiocu Državnog veća tužilaca (DVT) protiv Predraga Milovanovića, izbornog člana i zamenika javnog tužioca u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu jer se dan ranije na stepeništu u Palati pravde ponašao agresivno prema njemu, grubo ga uvredio i opsovao, i to u prisustvu drugih kolega i stranaka, nakon čega je reagovala sudska straža.

Republika

Foto: Tanjug

Nenad Stefanović

Stefanović, koji je i predsednik strukovnog udruženja, čiji je član više godina bio i Milovanović, obratio mu se rečima "Dobar dan, kolega", na šta je Milovanović odgovorio "Molim, zar tebi da kažem dobar dan?".

Potom je usledilo agresivno ponašanje Milovanovića, koji je nastavio da se iščuđava što se od njega očekuje da se javi Višem javnom tužiocu i bivšem dugogodišnjem saradniku u strukovnom udruženju, sve to u prisustvu drugih kolega i stranaka koje se kreću istim hodnikom.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading