OTKRIVENO KO JE "BIG MAMA": Bio je pripadnik klana, a onda i njihova žrtva - ovako je završio!

Autor:

Hronika

07.11.2022

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomir Lainović je takođe bio žrtva klana Veljka Belivuka, iako je bio vojnik koji je ubijao za klan, naveo je, između ostalog, svedok saradnik Srđan Lalić na današnjem suđenju u Specijalnom sudu u Beogradu.

OTKRIVENO KO JE "BIG MAMA": Bio je pripadnik klana, a onda i njihova žrtva - ovako je završio!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Veljko Belivuk

Ljubomir Lainović je, može se reći, krenuo očevim stopama. On je bio sin Branislava Lainovića Dugog.

Sršan Lalić je opisao kako je Ljubomir Lainović likvidiran posle ubistava koje je počinio u Atini, zajedno sa Brašnjovićem.

- Miljković je tražio da spržim aparate Lainovićevoj majci i bratu, to jest da spržim skaj, jer je postao svojeglav i predstavljao je opasnost, a možda je neke materijale prosledio majci i bratu - rekao je Lalić i nastavio:

- Pokazao mi je slike, toga dana je bio likvidiran na KiM. Razdvojili su Brašnjovića i Lainovića. Lainovića su pretukli i ubili ga hicem u glavu. Slika je stigla taj dan, imao je naduveno lice, ležao je na travi, noge su mu bile savijene u rupi iskopanoj u zemlji. Mene je to iznenadilo, imao je velike zasluge u klanu, izvršio je dve drske likvidacije, bio je koristan.

Republika

Foto: shutterstock

 

 

Lalić je naveo da je Lainoviću i Brašnjeviću trebalo da bude isplaćen milion evra, ali je onda Zvicer odlučio da bude isplaćeno svoj četvorici milion, što je po 250.000 evra po osobi.

Lalić je naveo i da zna da je Lainović od tih para kupio nešto droge, BMW 7 i sat "roleks", koji su oni koji su ga ubili na KiM uzeli kao isplatu, a BMW je, kako je naveo Miljković, poklonio Marku Budimiru.

- Lainovićeva majka je narednih meseci dolazila na stadion, raspitivala se o njemu, novcu koji je ostao. Miljković je naložio da se svi držimo iste priče, da je svojeglav otišao da se nađe sa nekim svojim prijateljem Aresom, koji je bio u Španiji i da ga je tu škaljarski klan oteo i likvidirao - završio je priču o još jednom nerešenom zločinu svedok saradnik.

On je ovom prilikom otkrio i da je Lainovićeva majka bila upisana kao "Big mama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading