POZNATO KAKO JE DOŠLO DO NESREĆE U PERIONICI: Uzrok se vidi sa snimka iz drugog ugla? Povređeni radnik hitno operisan!

Autor:

Hronika

16.10.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezgoda u kojoj je teško povređen radnik perionice u TC "Merkator" dogodila se juče kada je vozač BMW X5 pokosio zaposlenog i oštetio veliki deon inventara i četiri automobila.

POZNATO KAKO JE DOŠLO DO NESREĆE U PERIONICI: Uzrok se vidi sa snimka iz drugog ugla? Povređeni radnik hitno operisan!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Nesreća u perionici

U međuvremenu se pojavio još jedan snimak na kome se vidi kako drugi radnik perionice pokušava da izvadi patosnicu, a zatim automobil dobija veliko ubrzanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Vozač je tom prilikom uspeo da izbegne sudar sa automobilom ispred, ali je uleteo u perionicu gde je udario u drugo vozilo, naleteo na radnika obezbeđenja i udario u zid.

Kako saznaje Blic, do nezgode u tržnom centru "Merkator" je došlo najverovatnije pošto je vozaču "BMW X5" skliznula noga sa kočnice na papučicu za gas kada je radnik perionice pokušao da mu izvadi patosnicu.

Kako je reč o automobilu velike snage, vozilo je odmah dobilo stravično ubrzanje. Pretpostavlja se da vozač nije, prilikom stajanja u redu ispred perionice, ubacio automatski menjač u takozvani "parking mod".

Kako saznajemo, teško povređeni radnik perionice nakon ortopedskih operacija nije u životnoj opasnosti.

Vozač "BMW"-a zadržan je u pritvoru 48 sati po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv opšte sigurnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading